Woonzorgcentrum Zandley

Woonzorgcentrum Zandley 
Het levendige en moderne woonzorgcentrum Zandley in Drunen biedt een warm welkom aan iedereen die er woont, werkt of op bezoek komt. Ook de bewoners van de aanleunwoningen en alle omwonenden uit de wijk lopen graag binnen voor alle diensten en mogelijkheden die Zandley biedt. Het gezellige restaurant, de winkel, de wasserette, de kapsalon en schoonheidssalon zijn ingericht op al deze gebruikers, net als het buitenterras en de tuin. Wie er ook gebruik maakt van onze diensten, uw persoonlijke wensen staan altijd centraal. Daar kunt u van op aan! In 2014 is Zandley bekroont met 4 gastvrijheidssterren en behaalde hiermee de vijfde plaats op de Nederlandse ranglijst van meest gastvrije (ouderen)zorginstelling in Nederland

Spreekuur over wonen, zorg en welzijn
Iedere derde dinsdag van de maand kunnen (familie van) bewoners uit de wijk tussen 10.00 - 11.30 uur terecht bij Zandley met vragen over wonen, zorg, activiteiten en dienstverlening in het woonzorgcentrum en de mogelijkheden bij uw thuis.
Kwaliteitskeurmerk
Zandley heeft het kwaliteitskeurmerk PREZO voor verantwoorde zorg ontvangen. Een onafhankelijk  landelijke keurmerkorganisatie, die zorg- en dienstverlening toetst op kwaliteit, beoordeelt Zandley als kwalitatief helemaal in orde. En meer dan dat! De beoordelaar onderbouwt dat de kwaliteit van de zorg en dienstverlening in de haarvaten van deze Schakelringlocatie zit. Zowel de passie van de medewerkers als de ondersteunende systemen worden door de toetsende partij geroemd!

Schakelring Thuiszorg Drunen
Vanuit woonzorgcentrum Zandley bieden wij ook thuiszorg.
Meer weten? Raadpleeg de folder over thuiszorg of kijk op Zorg&Diensten>Thuiszorg

Adresgegevens

Locatie Zandley
Schakelring Zandley
Burgemeester van der Heijdenstraat 1
5151 HK Drunen
0416 - 317200
Terug naar boven