Drunen English Services

Drunen English Services is in mei 2005 opgericht door de uit Ierland afkomstige Anna Klimcke. Het bedrijf begon als een parttime service toen Anna werkzaam was als Business English trainer bij een taleninstituut. Anna heeft ook ervaring als Engelse trainer voor leerkrachten die werkzaam zijn in het tweetalig onderwijs. Gedurende de jaren heeft Drunen English Services zich ontwikkeld tot een druk fulltime bedrijf. Studenten van allerlei niveaus, leeftijden en behoeften hebben hun Engels verbeterd bij Drunen English Services. 
Zakelijke klanten kunnen kiezen uit groepslessen of privé lessen welke plaats kunnen vinden op locatie van het bedrijf zelf of bij Drunen English Services. Niet alleen wordt aandacht besteed aan woordenschat en belangrijke grammatica, ook komen schrijven en spreken aan bod. Sociaal en alledaagse Engels wordt ook als een belangrijk onderdeel van de lessen beschouwd. 
‘Mingle and chat English evening’ is een initiatief dat opgestart is in januari 2012 om leerlingen een mogelijkheid te geven om hun Engels te gebruiken in een relaxte, informele sfeer.

Eén keer per maand wordt deze avond georganiseerd in een café en alle huidige en oude leerlingen zijn welkom om onder genot van een drankje gezellig een avondje in het Engels gesprekken te houden. Er zijn geen verplichte kosten aan verbonden, alleen wat u zelf aan drinken koopt. Tijdens deze avond zijn er altijd een aantal native English speakers aanwezig om gesprekken mee te voeren.
Groep- en privé lessen zijn beschikbaar voor leerlingen die hun Engels willen verbeteren voor op vakantie, voor een verhuizing of andere persoonlijke redenen. 
 
In oktober 2013 zijn we met 8 studenten een lang weekend naar Dublin geweest voor de Ierse cultuur, muziek, borrel en uitstapjes. We bezochten kerken, musea, Trinity college, the Book of Kells en hebben een dag gewandeld langs de kliffen van Howth.
 
In september 2015 vertrokken we, wederom met 8 studenten, voor een lang weekend naar het Schotse Edinburgh. we bezochten musea, de ondergrondse stad, het Koninklijke jacht Brittania en struinden door de oude stad. De studenten maakten ook nog een dagtrip per bus door Schotland.
 
Voor oktober 2015 staat een vliegtrip naar het Cork gepland inclusief een rondreis door het zuidwesten van Ierland.
 
In maart 2015 starten we met cursus Frans op vakantie. Geniet meer van uw vakantie in Frankrijk door Frans te spreken en te verstaan. Deze 10 weken durende cursus van totaal 20 uur start dus in maart. Voor meer informatie en aanmelding neem contact op via info@speakenglish.nl of een kijkje nemen op de website www.speakenglish.nl. Reageer snel aangezien er maximaal plek is voor 6 studenten.
 
Examentraining voor HBO studenten, bijles en examentrainingen voor alle middelbare schoolniveaus en groepslessen voor basisschoolleerlingen zijn ook dingen waar Drunen English Services veel ervaring mee heeft. Leeftijden van leerlingen lopen uiteen van 6 tot 75 jaar. Het maximum aantal leerlingen voor groepslessen is 6 personen. 
Voor meer informatie over verschillende cursussen en prijzen, kunt u contact opnemen via info@speakenglish.nl of een kijkje nemen op de website www.speakenglish.nl

Bekijk hier een referentie:
Waarom zou je bij Anna Engelse les gaan volgen. Als je wilt, dat je Engels echt verbetert, dan kan ik je aanraden, om bij Anna les te nemen. Na meerdere andere lessen gehad te hebben, waaronder bv. de volksuniversiteit en andere particuliere leerkrachten, ben ik bij Anna terecht gekomen.

Dit waren voor mij ook de eerste lessen, waarin consequent mijn fouten verbeterd werden. Dit gebeurt op een duidelijke, adequate, maar respectvolle manier. Je krijgt niet het gevoel, dat je er nog niets van terecht brengt, maar Anna zet je aan het denken, of je het misschien nog op een betere manier zou kunnen zeggen. 
Het is dus zeker niet zo, dat je geen fouten meer durft te maken. 
Natuurlijk blijf je fouten maken, maar dat is inherent aan het leerproces, of dit nu een vreemde taal, of een andere nieuwe vaardigheid is. 

Doordat Anna zo consequent verbetert, ga je automatisch al wat bedachtzamer de Engelse taal gebruiken. Met name vooral in de lessen, niet in andere gesprekssituaties. 
Ook vind ik het belangrijk, dat Anna je leert, hoe de cultuur in Engeland is en dan bedoel ik met name de gebruiken en de gewoonten: wat kun je wel doen of zeggen en wat absoluut niet. 
De lessen van Anna zijn gevarieerd en bieden zeker een goede grammaticale basis, naast het oefenen van een goede gespreksvaardigheid, waarin met name veel aandacht is, voor het maken van correcte Engelse zinnen. Ook is er volop aandacht voor het uitbreiden van de woordenschat. 
Daarbij kun je het met Anna altijd bespreken, als je een andere invulling van de lessen zou willen hebben.
 
Ook heel fijn en goed zijn de praktische oefenavonden in een “pub” in Waalwijk, die regelmatig door Anna georganiseerd worden. Iedereen kan daarbij aansluiten en je doet daar in een ontspannen sfeer toch veel praktische ervaring op.
Lia Couwenberg

Drunen English Services
Grotestraat 26
5151 JE Drunen
T: 0416 378053
M: 06 55522449
 
www.speakenglish.nl
info@speakenglish.nl
Terug naar boven