Vrolijk & Dapper Kindercoach

Fijn om kennis te mogen maken………

Hallo, ik ben Marga Pullens moeder van drie kinderen en de trotse eigenaresse van de gespecialiseerde kindercoachpraktijk Vrolijk en Dapper. Werken met kinderen is echt mijn passie. Ik heb jaren in het onderwijs gewerkt en een voorkeur ontwikkeld voor het individueel begeleiden van een kind.  Vanuit de visie niet te oordelen en te kijken waar gedrag vandaan komt geef je kinderen een kans, juist dat stukje extra dat nodig is voor een kind. Door mijn ervaring heb ik gemerkt dat een kind daardoor soms met kleine stapjes vooruit komt. En hoe klein het stapje ook is, het kan een groot verschil maken.

De weg die jullie als ouders bewandelen is een groot avontuur en de kindertijd een bijzondere tijd. Helaas roept deze periode ook veel vragen op en soms moeten er moeilijke wegen bewandeld worden voor zowel ouder als kind. In beide rollen brengt het vaak veel vragen en onzekerheden met zich mee. Wanneer jullie kind om wat voor reden dan ook overvraagd wordt of ergens mee zit, raakt het hoofd vol. Wanneer het hoofd vol raakt, kan het kind er niet meer veel bij hebben en gaat zijn gedrag vaak veranderen: buikpijn, hoofdpijn, niet naar school willen, onzeker, faalangstig, teruggetrokken, etc. Met deze kinderen ga ik aan de slag om ze weer in hun krachten te laten geloven. 

 
Jullie kind :
Jullie kind is bijzonder en uniek. We gaan samen aan de slag om dat stukje terug te vinden om weer lekker zichzelf te zijn. Jullie kind wordt weer gezien en durft te stralen. 

Gezinsgeluk :
Ouders spelen een belangrijke rol in het proces om het kind weer te laten stralen. Ouders worden nauw betrokken bij een traject en kunnen de resultaten en inzichten mee ervaren. 

Talenten :
Ik kan ervoor zorgen dat jullie kind zijn talenten weer kan benutten om zich ontspannen te voelen. Op het moment dat jullie kind dit inziet, ben je weer een stap verder. 

Er wordt altijd gebruik gemaakt van een op maat- gemaakt traject. Tijdens het traject gaan we vaak buiten aan de slag de natuur geeft rust en mogelijkheden en natuurlijk zo nodig ook binnen. Door zelfervaring en zelfinzichten komen kinderen steeds een stapje verder, dat maakt mijn werk prachtig.  

Ook ouders zijn van harte welkom bij de ouderkoffie-momenten deze bestaan uit een stukje info en ruimte om met elkaar op een ongedwongen vertrouwde manier met elkaar te praten over vooraf aangegeven onderwerpen. (deze momenten staan vermeld op mijn facebook of site). 

Kijk voor meer info op mijn website.
 

Contact & Socials

Vrolijk & Dapper Kindercoach
Marga Pullens
06 - 25046397
Terug naar boven