De Klavieren

De klavieren is sinds 1992 een muzikaal toetsenopleidingscentrum voor de instrumenten keyboard, piano en electronisch orgel.
De docente, Lia van de Graaf heeft zelf een afgeronde conservatorium opleiding en mag daardoor de titel bachelor of music voor haar naam gebruiken.
Lia heeft een ruime ervaring met allerlei verschillende leerlingen van jong tot oud, dus voor keyboard-, piano- of electronisch orgelles bent U bij de Klavieren aan het juiste adres!!
Neem gerust contact op voor de mogelijkheden: 06-42941164 of kijk op WWW.KLAVIEREN.NL

Lia heeft ook veel ervaring met het lesgeven aan mensen met een verstandelijke beperking.
Vanuit het werken met deze speciale groep heeft Lia zelf een verstandelijk beperkten orkest op te richten en dat is MuzieXat(spreek uit: Muziekzat) Deze naam is door het orkest zelf gekozen, en sinds 9 mei 2008 zijn wij een officiële stiching geworden op de trouwdag van Frans Bauer, een artiest die MuzieXat zeer waardeert en waarvan wij hopen nog eens samen met hem op te mogen treden!

MuzieXat telt op dit moment 7 deelnemers, en het bestuur en een vrijwilliger spelen ook in het orkest. 
Wij kunnen nog nieuwe mensen gebruiken dus lijkt het je leuk om muziek te maken? Neem dan met lia contact op: 06-42941264

MuzieXat treedt vaak op in bejaardenhuizen, maar is ook te boeken voor evenementen, en hebben ook af en toe een concert waarvan de opbrengst in de vorm van de entree en de eventuele financiële giften geheel ten goede komt van het orkest.

De klavieren toetsenopleidingscentrum
Norbertijnerstraat 12
5154 EE Elshout
T: 0416 - 37 95 07
M: 06 - 429 411 64
 
lia.klavieren@gmail.com
Terug naar boven