De Klavieren

Momenteel bestaat de lespraktijk uit een 25-tal leerlingen, en er is nog steeds ruimte voor nieuwe mensen. Vanuit deze hoek ben ik in aanraking gekomen met voormalig verstandelijk beperkten orkest: De Geintrappers, waar ik de muzikale leider een aantal jaren ben geweest.

Toen er vreselijke onvrede in het bestuur ontstond, heb ik besloten hiermee te stoppen en zelf een verstandelijk beperkten orkest op te richten en dat is MuzieXat(spreek uit: Muziekzat) Deze naam is door het orkest zelf gekozen, en sinds 9 mei 2008 zijn wij een officiële stiching geworden op de trouwdag van Frans Bauer, een artiest die MuzieXat zeer waardeert en waarvan wij hopen nog eens samen met hem op te mogen treden!

MuzieXat telt op dit moment 8 deelnemers, en het bestuur en twee vrijwilligers spelen ook in het orkest. MuzieXat treedt vaak op in bejaardenhuizen, maar is ook te boeken voor evenementen, en hebben ook af en toe een concert waarvan de opbrengst in de vorm van de entree en de eventuele financiële giften geheel ten goede komt van het orkest.

De klavieren toetsenopleidingscentrum
Norbertijnerstraat 12
5154 EE Elshout
T: 0416 - 37 95 07
M: 06 - 429 411 64
 
lia.klavieren@gmail.com
Terug naar boven