Pem's Art Hairfasion

1 Januari 1996 opende Marielle Neggers-van Engelen op 21 jarige leeftijd haar eigen kapsalon.
Nu, ruim 18 jaar later heeft ze 3 zeer ervaren hairstylistes in dienst. Het team van Pem's Art bestaat uit 4 gespecialiseerde stylistes in dames-heren en kindermodellen.
 
Producten
Bij Pem's Art Hairfasion gebruiken ze de producten van JOICO om het haar de zorg te geven wat het nodig heeft. De gebalanceerde samenstelling van JOICO biedt optimale resultaten voor alle normale, gezonde haartypen. Omdat de producten nu het speciale JOICO Bio-Advanced Peptide Complex™ bevatten, krijgt uw haar bovendien elke dag de weelderige voeding die het nodig heeft.
Elke stylist streeft ernaar mensen meer zelfvertrouwen te geven, zich mooi te laten voelen en een goed gevoel over zichzelf te geven. Deze passionele creatieve uitlaatklep is de reden dat stylisten zo dol zijn op hun vak - en de reden dat JOICO hun werk nog meer voldoening wil geven. Samen kunnen we zelfs het lastigste haar veranderen in verbazingwekkend glanzende, gezonde en schitterende kapsels.
 
kadobonnen
Heeft u een verjaardag, een feestgelegenheid of wilt u iemand zomaar verrassen? Dan hebben wij het cadeau waar diegene in de bloemetjes van wordt gezet; een kadobon. Voor meer informatie, kom langs bij ons in de winkel.
 
Voor prijzen of meer informatie over de producten of medewerkers, bekijk onze website.
Of kom gerust binnen om een afspraak te maken.

Contact & Socials

Openingstijden

Ma : Gesloten
Di : 08.30 - 18.00
Wo : 08.30 - 18.00
Do : 08.30 - 18.00
Vr : 08.30 - 20.00
Za : 08.00 - 15.00
Zo : Gesloten

Adresgegevens

Pem's Art Hairfasion
Grotestraat 59
5151 JC Drunen
0416 - 373985
 
- - - 
Terug naar boven