Van Delft Car Cleaning

De auto. Uw auto. Het belangrijkste en meest gebruikte vervoersmiddel voor en door u. Natuurlijk is het belangrijk dat deze brandschoon is. Daarvoor kunt u terecht bij Van Delft Car Cleaning.

Van Delft Car Cleaning zorgt ervoor dat uw auto blinkt van exterieur tot interieur. Niet alleen zorgen zij voor het grondig wassen en drogen van uw auto, zij nemen ook uw velgen flink onder handen. Daarnaast kunt u bij Van Delft Car Cleaning ook terecht voor het diepstomen van uw auto, het herstellen en verzegelen van doffe lak en een speciale behandeling van uw leren bekleding. 

Dat niet alleen, Van Delft Car Cleaning zorgt ook voor het verwijderen van krassen, hars, nicotine, vliegroest, spuitnevel, hondenhaar, jeansvlekken, reclame(stickers) en hebben zij een speciale stoom behandeling voor het verwijderen van andere (nare) geuren in uw auto. Alsof dat nog niet genoeg is kunt u ook speciaal voor uw cabrio bij Van Delft Car Cleaning terecht. Van Delft Car Cleaning reinigt het dak van uw cabrio en voorziet het zelfs van een waterafstotende bescherming.

Contact & Socials

Adresgegevens

van Delft Car Cleaning
Kapelstraat 56B
5154 AX Elshout
06 - 42319633
Terug naar boven