Juwelier Wiersma

Onze juwelierszaak is al meer dan 20 jaar gevestigd aan de Grotestraat te Drunen. Wij willen in onze winkel een brede collectie voeren van gerenommeerde merken. Onze service en vakkennis moet de extra stimulans zijn om uw aankoop bij ons te doen.
Gert-Jan en Nicole Wiersma zijn trots op hun ouders die deze mooie zaak hebben opgebouwd en willen deze goede basis die is gemaakt verder uitbouwen. De klassieke juwelier met de specifieke kennis over goud,  zilver,  diamanten, horloges en de reparatie,  taxatie en ontwerp ervan zullen blijven bestaan. Maar nieuwe trends en merken volgen elkaar steeds sneller op. Wij willen in ons assortiment blijven inspelen op deze bewegingen. Daarbij is een goede prijs/kwaliteit verhouding voor ons een must.
Onze Facebook pagina is een platform waarop wij snel nieuwe producten kunnen uitlichten, maar ook worden er Like/share acties geplaatst. Leuke aanbiedingen en tips over gebruik en onderhoud van sieraden en horloges zijn ook onderwerpen die we op onze Facebookpagina zetten.

Juwelier Wiersma heeft een groot aantal merken in zijn portefeuille. Naast de verkoop van deze merken repareren we ook alle merken sieraden en horloges. Omdat wij een eigen atelier hebben kunnen wij een snelle en juiste service bieden. Ook merken waarvan wij geen dealer zijn worden door ons behandeld. Het juweliers vak wordt door familie Wiersma met enthousiasme uitgeoefend. U zult het ook ervaren wanneer u in onze winkel bent. Vriendelijke hulp met vakkennis en service maken mooie producten nog veel interessanter om bij Juwelier Wiersma aan te schaffen.

Onze merken: Seiko. Pulsar. Lorus. Edox. Jacob Jensen. Danish Design. Ice-watch.Tw-steel. Esprit. Boccia. My Imenso. Joy de la Luz. Eclat. Edel-design.
 
Openingstijden:
Dinsdag 09.15 - 18.00 uur
Woensdag 09.15 - 18.00 uur
Donderdag 09.15 - 18.00 uur
Vrijdag 09.15 - 20.00 uur
Zaterdag 09.15 - 17.00 uur

Juwelier Wiersma
Grotestraat 136A
5151 BN Drunen
0416 - 37 41 19
 
www.juwelierwiersma.nl
Terug naar boven