CK Totaalbouw

CK Totaalbouw, een bouwbedrijf voor al uw bouwplannen. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouwingen, onderhoud en vele andere projecten. CK Totaalbouw is door zijn ruime ervaring een betrouwbare partner om mee te bouwen. Sinds juni 2019 mag CK Totaalbouw met trots, het keurmerk Kwaliteitsvakman dragen.

 

Neem een kijkje op de website, mochten er vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wilt U op de hoogte blijven van het laatste nieuws, volg ons dan op onze facebookpagina www.facebook.nl/cktotaalbouw.


We hopen U graag terug te zien! Kom regelmatig terug voor de laatste nieuwtjes. Er is nog veel meer te zien!

Keurmerk kwaliteitsvakman

Wij zijn trots want sinds Juni 2019 mag CK Totaalbouw het keurmerk Kwaliteitsvakman dragen.

Wat houd het keurmerk kwaliteitsvakman precies in?
Het keurmerk Kwaliteitsvakman is er omdat de vakman en de consument dezelfde wens hebben: aantoonbaar vakmanschap. De eisen waaraan de Kwaliteitsvakman voldoet, zijn in overleg met vakmannen en klanten vastgesteld. Keurmerk Kwaliteitsvakman beheert het keurmerk en regelt alles wat erbij komt kijken. 

Wat heeft dit voor U als klant voor voordelen?
U weet dat u kwaliteit krijgt als u met de Kwaliteitsvakman werkt. Daar staat het keurmerk voor. U kunt rekenen op een servicegerichte vakman die duidelijke afspraken maakt en werkt met heldere offertes.  Daarnaast krijgt u een jaar garantie op het werk, of langer. 
De kwaliteitsvakman wordt gecontroleerd !
Keurmerk Kwaliteitsvakman controleert regelmatig of een Kwaliteitsvakman nog aan de kwaliteitseisen voldoet. Hiervoor werken we samen met Keurhuis Nederland, een onafhankelijk bouwkundig advies- en inspectiebureau. Zo weet u zeker dat er altijd een deskundige is die het werk objectief bekijkt.

U kunt rekenen op de kwaliteit van de Kwaliteitsvakman. Want: als een Kwaliteitsvakman niet meer aan de eisen voldoet, mag hij zijn keurmerk niet houden. Hierbij spelen onder andere de klantbeoordelingen een belangrijke rol.

Adresgegevens

CK Totaalbouw
Bizetstraat 13
5151 KP  Drunen
06 - 41798786

Terug naar boven