SNS Bank Drunen

Sinds oktober 2016 zijn wij gevestigd in de Grotestraat 133A in Drunen. Bent u al een kijkje komen nemen? Zo nee, u bent van harte welkom! U kunt bij ons een betaal- of spaarrekening, hypotheek of verzekering afsluiten. Maar ook geven wij financieel advies op maat. Wij zijn één van de weinige banken die juist deuren opent in plaats van sluit. Wij doen dit om het voor klanten makkelijker te maken om persoonlijk contact met de bank te houden.

SNS in het kort…
SNS Bank staat voor: persoonlijke service & duidelijke taal. U kunt altijd bij ons binnenlopen met uw vragen over betalen, sparen, hypotheken en verzekeringen zonder dat u daarvoor een afspraak moet maken. Wij zijn een bank met ruime openingstijden. Zo zijn wij ook op vrijdagavond en op zaterdag geopend!

Nog meer voordelen…
Wist u bijvoorbeeld dat u bij SNS rente ontvangt over het saldo op de SNS betaalrekening? Ook zijn onze spaarrentes continu op een goed niveau, dat geldt tevens voor ons jeugd spaarassortiment, met onder andere de SNS Zilvervloot Spaarrekening. Ook met betrekking tot verzekeringen, kunt u bij ons terecht. Graag maken wij voor u een vergelijking. Daarbij kunnen wij meteen uw (eventuele) vragen beantwoorden onder het genot van een kopje koffie. Uiteraard doen wij dit geheel vrijblijvend.
Altijd een passend advies…
Bent u op zoek naar een (nieuwe) woning, wilt u uw hypotheek oversluiten of heeft u vragen over uw pensioen? De financieel adviseurs van SNS informeren u graag over uw mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze SNS producten en bent u benieuwd of u extra kunt besparen of verdienen?
Mail naar: snsbank.drunen@sns.nl.

Adresgegevens

SNS Bank Drunen
Grotestraat 133A
Drunen 5151 BK
030 - 6333000
 
- - - 
Terug naar boven