't Brillenhuys, zorg voor ogen

Kees Euwijk starte met 't Brillenhuys in 1993. Na een zeer ruime ervaring te hebben opgedaan bij gerenommeerde optiek zaken en het werken als optometrist in verschillende ziekenhuizen bouwde hij vanaf de start aan de gerenommeerde status die 't Brillenhuys tot aan de dag van vandaag nog steeds heeft. Professionaliteit, vertrouwd,  service, passie, zorg en mode zijn de kernwoorden.

Bij Kees en José draait alles om zorg voor uw ogen!

'T Brillenhuys team is oa. gespecialiseerd in
Oogmeting, Brillen, Contactlenzen, Optometrie, Low-Vision en  Ooglaseren. Kijk voor meer info op www.brillenhuys.nl

Bij binnenkomst ervaart u de rust van de ruime winkel met een sfeervol interieur. De collectie monturen bestaat uit gerenommeerde merken, waaronder Tom Ford, TOD's, Prada, Céline, Lunor, Gold & Wood, Hackett, RayBan, Xavier García Barcelona, Flair, Ralph Lauren. Ook is er een collectie voor de 'kleine beurs' en indien u dat wenst verrekenen wij uw vergoeding van uw aanvullende zorgverzekering!
Optometrie is exclusief bij 't Brillenhuys in Drunen. Deze 'eerste lijn' oogzorg heeft Kees verworven door zijn certificering. Uiteraard ook zijn bijzondere ervaring in het samenwerken met huis- en oogartsen heeft er toe geleid dat 't Brillenhuys een 'buitenpoli' is van het Twee Steden Ziekenhuis en het Elisabeth ziekenhuis. Daarnaast is er ook een directe samenwerking met het JeroenBosch ziekenhuis. Concreet betekent dat voor u Professionele oogzorg dichtbij!

Uw huisarts kan u verwijzen naar 't Brillenhuys voor vele oogonderzoeken zoals; Diabetes, Hoge oogdruk, Staar onderzoek, Macula  degeneratie, Droge ogen, Algemeen onderzoek en contactlens gerelateerd onderzoek!  Uiteraard kunt u ook zelfstandig een afspraak maken!

Het team bestaat uit gediplomeerd en gekwalificeerd personeel. Naast Kees en José kunt u Louis (optometrist, contactlens specialist en opticien), Hans (contactlens specialist en opticien) en Annemarie (allround winkel medewerkster) ontmoeten. Nathalie en Narges zijn beide HBO-optometrie studenten die in de afronden fase van hun opleiding zijn. Verder is 't Brillenhuys een erkend leer/stage bedrijf  voor de Hoge School te Utrecht.

U bent altijd welkom voor verdere informatie of voor het maken van en afspraak.

Openingstijden:
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

't Brillenhuys Drunen
 Hugo de Grootstraat 26
5151 EH Drunen
0416 - 32 22 13
 
www.brillenhuys.nl
drunen@brillenhuys.nl
volg ons
Terug naar boven