Sikkers Boekhandel

Iedereen in Drunen kent Boek- en kantoorvakhandel Sikkers.

Geen wonder: de winkel bestaat al vanaf 1913. Alle Drunenaren zijn ermee opgegroeid. Ze weten dat ze er terecht kunnen voor een goed boek. Sommigen weten bij binnenkomst al welk boek ze willen hebben. Dan is het gemakkelijk. Ze pakken het boek, of ze vragen ernaar.

Bijzonder wordt het als ze wel een boek willen, maar nog niet weten welk boek. Het kan voor de klant zelf zijn, of het is bedoeld als cadeautje. Dan zijn de verkopers op hun best. Ze overleggen met de bezoeker wat voor boek er gezocht wordt. Fictie? Een biografie? Een meer wetenschappelijke uitgave? Er wordt zorgvuldig overlegd, er wordt deskundig advies gegeven. Het personeel heeft oog en tijd voor de klant. De klant moet tevreden het pand verlaten (en liefst met een boek). De winkel van Sikkers ademt liefde voor het gedrukte woord.

En is een boek even niet aanwezig, dan wordt het besteld en is het er de volgende dag. Als de klant het wil, wordt het thuisbezorgd.
Maar Sikkers heeft meer dan boeken.
Er is een zeer uitgebreid assortiment aan kantoorartikelen en cartridges aanwezig en als een artikel niet voorradig is wordt het besteld, zowel particulier als bedrijfsmatig. En er is de grote collectie schilder- en tekenartikelen. Veel tekenaars en kunstschilders weten de weg naar Sikkers te vinden. En ook voor deze klanten is er tijd, aandacht en deskundig advies.

Loop eens binnen, kijk eens rond en bekijk dan ook gelijk eens onze uitgebreide collectie wenskaarten.

Of kijk eens rond op onze website, neus in onze enorme collectie ebooks. Sikkers zal u verbazen.

Openingstijden

Ma : 10:00 - 18:00
Di : 09:00 - 18:00
Wo : 09:00 - 18:00
Do : 09:00 - 18:00
Vr : 09:00 - 20:00
Za : 09:00 - 17:00
Zo : Gesloten

Adresgegevens

Sikkers Boekhandel
Grotestraat 166
5151 BP Drunen
0416 - 372312
Terug naar boven