De Remise

Drunenaren rijden er blindelings naar toe, maar ook Heusdenaren en Vlijmenaren weten de Remise aan de Grotestraat makkelijk te vinden. Niet vreemd, want het bedrijf bevindt zich al meer dan 100 jaar op dezelfde locatie in Drunen.

Op het terras kun je nog steeds een kop koffie of glas bier drinken. Maar deze multifunctionele uitspanning annex brasserie, restaurant en partycentrum heeft nog zoveel meer te bieden.

Restaurant Partycentrum De Remise heeft maar liefst drie grote zalen die gebruikt kunnen worden voor verschillende gelegenheden. Bruiloften, personeelsfeesten, recepties, vergaderingen, familiefeesten, reünies of zomaar een avondje uit; of het nu gaat om vier of vierhonderd personen, restaurant partycentrum Remise is bij uitstek geschikt voor die éne, bijzondere dag of avond, die bij u een onvergetelijke indruk achterlaat. Onze opvatting van het woord "gastvrijheid" is zeer ruim en letterlijk. U maakt uw eigen avond, wij zorgen voor de entourage. Uiteraard heeft ons personeel daarbij alle aandacht voor u en uw gezelschap.
De Remise biedt vergader- en feestruimtes tot 250 personen, verenigingen en clubs vinden hun onderkomen bij De Remise. Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Contact & Socials

Openingstijden

Ma : Gesloten
Di : vanaf 11:00 uur
Wo : vanaf 11:00 uur
Do : vanaf 11:00 uur
Vr : vanaf 11:00 uur
Za : vanaf 12:00 uur
Zo : vanaf 12:00 uur

Adresgegevens

Restaurant Partycentrum Remise
Grotestraat 267
5151 BM Drunen
0416 - 372393
Terug naar boven