Het Bonte Schaep

Als modebewuste vrouw kies je voor mode en merken die iets extra’s geven. Bij Het Bonte Schaep (en Raffles in Oosterhout) vind je een eigentijdse collectie die daar perfect op aansluit, met het accent op natuurlijke materialen, comfortabele stoffen en eerlijke merken die aandacht hebben voor fairtrade. We bieden je de allermooiste merken zoals 10Days, Day Birger et Mikkelsen, Summum Woman, Hunkydory en La Fée Maraboutée. En natuurlijk schoenen, tassen, riemen en andere accessoires – van onder meer Noosa en A Beautifull Story – die je outfit compleet maken of net een andere look geven. 

Het Bonte Schaep blijft op zoek naar trends en uitdagende labels om je bij ieder bezoek weer te verrassen. Nieuw voor het komende seizoen is Dante 6, een geweldige aanwinst! Net zo belangrijk is de fijne sfeer en het eerlijke advies dat je van ons mag verwachten. We zijn een familiebedrijf – gestart in 1984 – en dat stralen we ook uit. Gastvrij, persoonlijk en dichtbij.

Zelfs na winkeltijden kun je bij ons terecht: in onze webshop www.hetbonteschaep.com kun je op elk moment kijken, genieten en kiezen. Je vindt er de complete collectie, inclusief de nieuwste items. Laat je inspireren! Welkom!
Harm en Lenneke, namens het team van Het Bonte Schaep en Raffles.
Tip: volg ons op Facebook en Twitter. Ontvang elke week actuele tips en blijf op de hoogte van acties!

Behalve in Drunen vindt je ons ook op de volgende adressen: Looiersplein 33, Dongen • Grotestraat 131a, Drunen  • Engstraat 7, Heusden (elke zondagmiddag open!) • Nieuwstraat 3a, Oosterhout (Raffles) • Boschstraat 12, Zaltbommel
 
www.hetbonteschaep.com       
Terug naar boven