Studio Potlood

Onder de naam Studio Potlood ben ik in mei 2019 van start gegaan met het geven van workshops illustreren: locatie Giersbergen 6. Van kinderboek tot travel journaling en urban sketching. Waarbij gewerkt wordt met materialen zoals verf, inkt, mixed media, waterverf, aquarel, potloden, fineliner etc.

Mijn naam is Annet van den Oord-van Kempen en ik had het voorrecht als kind op te groeien op Giersbergen, een gehucht ontstaan in 1244 aan de rand van de Loonse- en Drunense duinen.

Vele kennen Giersbergen 6, een knus, wit met rood huisje met rieten dak. Vroeger werden er ijsjes verkocht. Nu is het dus in gebruik als tekenstudio!

Wanneer de deur open is ben je van harte welkom om er eens binnen te spieken!Workshops, ook op aanvraag

Je vindt op mijn site onder workshops: de agenda.

Ook is het mogelijk om via een mail een aanvraag te doen voor een workshop op een bepaalde datum of op een andere locatie. Denk daarbij aan een groep vriendinnen of collega's. Er zijn meerder soorten workshops mogelijk!

Illustraties

Naast workshops werk ik in opdracht. Ben je opzoek naar beeldmateriaal als aanvulling op een tekst of presentatie? Neem contact met me op en mogelijk kan ik hierin iets voor je betekenen. 


Samen werken

Zoek je een studio ruimte of andere vorm van samenwerking? Mogelijk kunnen we elkaar hierin aanvullen.

Adresgegevens

Studio Potlood
Giersbergen 6
5151 RG Drunen
06 - 27353897
Terug naar boven