Buitengewoon Drunen

Maak kennis met het brede aanbod van winkels en horeca die het gemoedelijke Brabantse Drunen u biedt.
Gelegen dicht tegen de grenzen van de Loonse en Drunense Duinen is het heerlijk vertoeven! Drunen biedt talrijke vers-, mode- en speciaalzaken maar ook gezellige horecagelegenheden en terrasjes.  Kortom alle ingrediënten voor een gezellige dag. Maar ook voor uw dagelijkse boodschappen, een heerlijke lunch of diner, bent u bij de ondernemers in Drunen aan het juiste adres. U kunt dichtbij parkeren bij de winkels en bovendien is het gratis!

Kom de sfeer proeven in het mooie Drunen! Centrumdrunen.nl is de verzamelnaam voor u als bezoeker en/of geinteresseerde in het centrum van Drunen.

De overkoepelende stichting die dit mogelijk maakt is Stichting Kernmanagement Drunen. Dit is een samenwerkingsverband van ondernemers in en rondom het centrum van Drunen die zich inzetten voor het vergroten van de aantrekkelijkheid, levendigheid, leefbaarheid en veiligheid in het centrum Drunen. Ten behoeve van deze werkzaamheden heeft de stichting een kernmanager aangesteld, die regelmatig in het centrum aanwezig is en de onderlinge communicatie en belangen behartigt van alle ondernemers.

Openingstijden

Zie link.

Adresgegevens

Stichting Kernmanagement Drunen
Donauring 237  
5152 TK Drunen
Terug naar boven