Silva Dunes

Een restaurant met een stijlvolle smaak in een prettige omgeving, gewoon een verrassing op culinair gebied, zo zou je Silva Dunes het best kunnen typeren. Ons motto: 

Bij Silva Dunes staan gast én product centraal!

Daar waar aan sierlijke en praktische details is gedacht en waar de omgeving wordt geaccentueerd door een ruime serre en een dito terras.  

Het restaurant is gelegen aan de Aalbersestraat naast de JUMBO. Naast het feit dat ook het oog gestreeld mag worden, is restaurant Silva Dunes vooral een plek om culinair verwend te worden. Verwennerij, een verrijking en welkome aanvulling voor Drunen. Wij werken met pure smaken en ingrediënten uit de streek. Gerenommeerde namen waar wij ons graag aan verbinden. Of het nu om mooie stukken vlees gaat, of delicatessen als asperges of chocolade. 

Bij Silva Dunes kun je terecht voor een heerlijke lunch, een borrel en bovenal een verrassend diner, waarin een tikje wordt afgeweken van de gangbare menukaarten die Brabant rijk is.  Met een groot terras op het zuiden is Silva Dunes geschikt om neer te strijken op een mooie zomerse dag, na bijvoorbeeld een fietstocht door de Langstraat. En mocht het onverhoopt te warm zijn, dan bieden de vier karakteristieke parasols uitkomst.  De kaart biedt ook voor de terrasgasten variatie genoeg. Een lekker speciaal biertje of zorgvuldig geselecteerde wijnen, maar ook de koffie en thee, smaken gegarandeerd.
Graag willen wij dat u als gast bij ons neerstrijkt. Wij adviseren u om te reserveren om een teleurstelling te voorkomen. Liefst, indien reservering op de bezoekdag plaatsvindt, middels onze reserveringslijn 0416-851097 of via onze website www.silvadunes.nl.  

Informeer, vrijblijvend, naar onze aanvullende mogelijkheden, bijvoorbeeld een gemeenschappelijk samenzijn, maximaal 30 personen, in onze chef’s table!

Tot ziens aan de Aalbersestraat 3, 5151 EE Drunen.

Openingstijden

Ma : Gesloten
Di : Gesloten
Wo : 11:00 - 21:30
Do : 11:00 - 21:30
Vr : 11:00 - 21:30
Za : 11:00 - 21:30
Zo : 11:00 - 21:30

Adresgegevens

Silva Dunes
Aalbersestraat 3
5151 EE Drunen
0416 - 851097
Terug naar boven