Pand144

Pand144 is een onderscheidende en inspirerende woonwinkel in Drunen. Het is een vernieuwende plek waar je kunt winkelen, inspiratie kunt opdoen en creatief bezig kunt zijn. De combinatie van een landelijke en moderne stijl met Scandinavische invloeden spreekt iedereen aan. Hierdoor slaag je er altijd in om met de juiste items een huis tot jouw thuis te maken!

Het assortiment
Pand144 biedt een ruim assortiment aan verschillende merken waar je blij van wordt. In de winkel vind je merken zoals Ib Laursen, Painting the past, Zuss, HK Living, &Klevering, Be Pure Home, Leuk Spul en PTMD. Allemaal uniek en verschillend, maar met zorg uitgezocht en gecombineerd zodat ze samen de sfeer van Pand144 helemaal compleet maken. Afhankelijk van de stijl die jij in je woning wilt weergeven help ik je graag met het uitzoeken van de perfecte items in de goede kleur met de juiste feel.

Bij mij kan je slagen voor een aardigheid om mee te nemen op visite, maar ook voor dat ene item om de woonkamer compleet te maken. Het assortiment is heel breed, dus er is voor ieder wat wils!

De workshops
Naast lekker winkelen, kun je ook gezellig creatief bezig zijn in Pand144. De ruime locatie van Pand144 geeft mij de gelegenheid om hetgeen waar ik vroeger mee begonnen ben weer op te pakken. Namelijk, het geven van creatieve workshops. Ik heb een hele hoop inspiratie en ik zit vol nieuwe ideeën om samen met jullie leuke items voor in en rond het huis te maken. Hiervoor gebruiken we altijd de mooiste materialen en producten. Je zult versteld staan van je eigen creativiteit en gaat met een trots gevoel én een gave eyecatcher naar huis. De workshops vinden plaats in de avond en er zijn nog plaatsen beschikbaar.
Pand144 is sfeervol, gezellig, warm, bovengemiddeld en hedendaags. Kortom, een echte hotspot op het gebied van wonen. Ik help mijn klanten graag op een persoonlijke manier en door mijn ervaring op het gebied van wonen en decoreren vinden we samen altijd hetgeen waar jij je prettig bij voelt. Kom gerust eens langs!

Contact & Socials

Openingstijden

Ma : Gesloten
Di : Gesloten
Wo : 10.00 - 17.30
Do : 10.00 - 17.30
Vr : 10.00 - 20.00
Za : 10.00 - 17.00
Zo : Gesloten
 

Adresgegevens

Pand144
Grotestraat 144
5151 BN Drunen
06 - 51457852
 
- - - 
Terug naar boven