Lia’s ZumbAAA

Lia’s ZumbAAA dateert van mei 2011 en dat is het tijdstip waarop ik begonnen ben om in maart mijn officiële zumba licentie te behalen en in mei met mijn eigen lessen te starten.

Ikzelf ben in 2010 verliefd geworden op de Zumba, en deed dit 5 uur in de week omdat ik dringend gewicht kwijt moest aangezien ik veel te zwaar was en daardoor een gevaarlijk hoge bloeddruk als gevolg had. Ik ben onder andere door de Zumba®fitness workouts en verandering van mijn eetpatroon meer dan 40 kg kwijt geraakt, en heb als missie opgepakt om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Zumba. Mede door mijn muziekachtergrond heb ik een hele aparte muziekkeuze, en door mijn gewichtsverandering kan ik me heel goed verplaatsen in personen die ook met overgewicht klampen.

Inmiddels is mijn 5-jarig lustrum een feit en hebben we eindelijk de perfecte locaties gevonden voor de lessen en dat zijn: Dansstudio Urban Stylz, scheidingsstraat 1 in Elshout voor de daglessen: maandag- woensdag- en vrijdagochtend van 10.00-11.00 Dorpshuis Herpt, Torenstraat 4B in Herpt voor de avondlessen op maandag- en donderdagavond van 19.30-20.30.
Verder ben ik ook in februari 2014 gestart met het geven van Zumba®gold lessen in de St. Janshof. De missie hierbij is om de bewoners in beweging te brengen al is het maar minimaal, aangezien rust roest! Dit lukt natuurlijk niet op de originele Spaanse en Engelstalige Zumba®gold muziek maar wel op hollandse hits uit vervlogen tijden. Naast de St. Janshof ben ik ook voor het tweede jaar gestart in de Zandley om daar aan bewoners met dementie Zumba®gold te geven. Vaak herkennen de bewoners hun eigen kinderen haast niet meer, maar mij herkennen ze allemaal, Hoe opmerkelijk!

Adresgegevens

Lia’s ZumbAAA
Norbertijnerstraat 12
5154 EE Elshout
0416 - 379507
06 - 42941164
Terug naar boven