Studio K2K

Sfeervolle, persoonlijke interieurs creëren, met oog voor duurzaamheid.
Daar staat Studio K2K voor.

Ik begeleid je graag bij het inrichten en stylen van jouw eigen, unieke thuis. Van het geven van alleen een kleuradvies tot een compleet interieurplan, inclusief 3D visualisatie.

Jouw situatie, wensen en ideeën staan voorop. De frisse en verrassende mogelijkheden creëert K2K.

Hoe pakken we dat aan?
Elke woning is uniek. Jij bent uniek. Met eigen wensen, ideeën en budget. Ieder interieurplan start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gaan we aan de slag, dan maak ik een interieurplan op maat. In de ontwerpfase werk ik onze afspraken tot in detail uit in een overzichtelijke presentatie.
Samenwerking
Studio K2K werkt nauw samen met verschillende interieurspecialisten. Van een professionele verfleverancier tot meubelmaker en vloeren- en raambekledingspecialist.

Duurzaam leven doen we samen!
Duurzaamheid is hip & happening. Toch komt mijn belangstelling voor dit thema recht uit mijn hart. Hoe gaaf is het als je dan in je directe leefomgeving een steentje bij kan dragen, hoe klein het ook is. Bijvoorbeeld door te kiezen voor Nederlandse ontwerpers in plaats van producten van ver te halen.

Overigens zijn mijn ontwerpen, ideeën en materialen niet allemaal duurzaam. Praktisch gezien is dat nog niet mogelijk, maar ook omdat iedereen vrij is om hier wel of niet voor te kiezen. 

Studio K2K werkt o.a. samen met duurzame merken als Zooi, Fairf, Tolhuijs Design en 3D-lights

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvende afspraak.

Kim Kraneveld

Adresgegevens

Studio K2K
Laan v. Nieuw-Zeeland 21
5152 HH Drunen
06 – 47070499
Terug naar boven