Sissy Coacht!


Ik ben geïnteresseerd in alles waar kinderen zich mee bezighouden. Vanuit die interesse startte ik mijn praktijk voor kinder- en gezinscoaching. Inmiddels is deze praktijk gevestigd in het moderne gezondheidscentrum in Drunen.

Wat is de reden van een bepaald gedrag of emotie bij een kind? Hoe kunnen we samen kijken naar mogelijkheden binnen het gezin zodat kinderen en hun ouders weer in hun kracht komen en samen positief weer verder kunnen?
Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en hun ouders op het gebied van hooggevoeligheid, ernstige ziekte en rouw binnen het gezin en echtscheidingssituaties.

Kindercoaching
Het kan zijn dat je tegen bepaalde problematiek aanloopt op het gebied van opvoeding, gedrag of leren. Ik begeleid kinderen bij het bewust worden van zichzelf, hun kwaliteiten, talenten en mogelijkheden.
Gezinscoaching
Uit onderzoek blijkt dat de druk op het gezinsleven de laatste jaren steeds meer is toegenomen. Als gezinscoach help ik gezinnen om hun weg te vinden met de uitdagingen van het gezinsleven.

New Beginnings
Ben jij op zoek naar een positieve start met je kinderen na echtscheiding? In het New Beginnings Programma leer jij hoe jij je kinderen het best kunt ondersteunen na de scheiding zodat jullie samen een sterke, liefdevolle start maken.

Traumaverwerking
Soms gebeuren er dingen in je leven die je maar moeilijk een plekje kan geven. Traumaverwerking helpt je om de emotie minder heftig te laten zijn waardoor er weer vertrouwen ontstaat.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over een bepaald onderwerp? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. 

Tot gauw,

Adresgegevens

Sissy Coacht!
Tinie de Munnikstraat 39
Drunen 5151VW
06 - 36329221
 
- - - 
Terug naar boven