TopFit Drunen

In November 2015 is TopFit Drunen gestart met veel enthousiasme, passie en toewijding. Iedereen is welkom bij TopFit Drunen. Het is een gezellige sportschool gelegen in het centrum van Drunen. Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van Fitness, Groepslessen, Personal Training en Small Group Training. 

Heeft u serieuze doelstellingen met betrekking tot het afvallen of opbouwen van kracht en spiermassa? Of wilt u gewoon een betere conditie, zich fitter voelen en een wat strakker lichaam? Bij TopFit Drunen helpen we graag met het behalen van uw doelstellingen!

TopFit is geen onderdeel van een keten en onze sporters zijn géén nummers. TopFit biedt u wat anderen beloven, namelijk TopFit voor een Basic Prijs! 
NIEUW TOPFIT EMS TRAINING 
Meer resultaat in minder tijd!
volg ons                            

EMS is een veilige, zeer effectieve en enorm tijdbesparende manier van het trainen van je lichaam. Doordat alle grote spiergroepen gelijktijdig worden geactiveerd en gestimuleerd, zorgt EMS voor een betere stofwisseling en een positief effect op de doorbloeding van je huid. Een 20 minuten durende EMS sessie staat daarmee gelijk aan minimaal 3 uur traditionele fitnesstraining.

We hopen u snel te zien!

Openingstijden

Klik hier

Adresgegevens

TopFit Drunen
Torenstraat 23 
5151 JJ Drunen 
0416 – 322321
Terug naar boven