Nicolette Slot

Ik ben Oefentherapeut Mensendieck en Body & Mind Language Coach en sinds 2020 leefstijlcoach en slaapoefentherapeut. Ik help elke dag mensen met pijn of lichamelijke klachten en mensen die slecht inslapen, doorslapen of te vroeg wakker worden. Mensen die moedeloos worden van pijn in hun nek, rug en uitgeput hun dag doorkomen. Mensendieck achterhaalt de fysieke oorzaak van je klachten. Zodat je klachtenvrij verder kunt.

Toen ik bijna 30 jaar geleden mijn praktijk begon, vond ik dat ik alles voor een ander moest oplossen. Daar ben ik vanaf gestapt. Het zijn jouw klachten. Jij zult er iets mee moeten. Ik kan je alleen bijstaan met al mijn kennis en ervaring. De eerste stap voor je herstel is bewust leren zijn van hoe je lijf nu voelt. En hoe het zou kunnen voelen.

Veel mensen lijken zich niet bewust van hun lichaam en houding. Ik help ze herinneren hoe gezond en pijnvrij te bewegen. 
Omdat sommige klachten vragen om een uitgebreidere aanpak, maak ik ook gebruik van Body & Mind Language. Dit gaat verder waar Mensendieck stopt. Het legt nog dieper de verbinding tussen de relatie lichaam en geest. In mijn praktijk zijn deze twee behandelmethoden nauw met elkaar verbonden. Ze geven me de mogelijkheid om fysieke problemen te zien, zonder dat ik ernaar heb gevraagd. Het lichaam spreekt voor mij een duidelijke taal.

Als je bij me komt, leer ik je hoe je lichaamssignalen kunt oppikken. Zodra je weer in contact staat met jezelf kun je namelijk je eigen klachten verminderen. kwijtraken! Ik leer je weer vertrouwen op je lichaam. 
 
Als leefstijlcoach bied ik het COOL (coaching op leefstijl) programma aan. Dit is een tweejarig traject met per jaar 8 groepsbijeenkomsten en 4 individuele coaching sessies. Je krijgt informatie over voeding, beweging, ontspanning en slaap. Dit wordt volledig vergoedt door elke zorgverzekeraar en gaat niet ten laste van het eigen risico.

Adresgegevens

Nicolette Slot
Kennedystraat 39
5151 CM Drunen
0416 - 376960

Terug naar boven