De Zaak van Geert

Gastvrij en Sfeervol:
Geert Vissers is trots op zijn zaak. Een man van het soort ’Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg!’ Maar ondertussen weet Geert met zijn jarenlange ervaring in de mannenmode wel waar hij het over heeft. ‘Het eerste wat ik deed, was een koffieautomaat aanschaffen, want er moet altijd koffie zijn maar dan ook wel goede.
Dit hoort bij de gastvrijheid en dat is enorm belangrijk’. Dit geldt tot op de dag van vandaag. In de Zaak van Geert kun je op je gemak de prachtige collectie bekijken en dan is er altijd tijd voor een goed gesprek, een kop koffie of thee, uiteraard met een koekje. Hiervoor is een gezellige koffietafel ingericht waar je nog even kunt napraten over je nieuwe aankopen en elkaar beter kunt leren kennen.

Leuk en Smaakvol:
Je gaat natuurlijk op de eerste plaats naar De zaak van Geert omdat je er leuk, smaakvol en modieus uit wilt zien. Laat dat maar aan Geert over. Hij weet precies wat modieus is. Er is keus genoeg bij De Zaak van Geert, zodat je voor je hele garderobe op één plaats terecht kunt. Naast toonaangevende merken als: State of Art, PME legend, Blue Industry, Baileys, Giordano, Aberto, Pierre Cardin, Meyer, Digel, Olymp, Reset, en Gate One zijn er ook modieuze schoenen van Rehab en een groot assortiment eigenzinnige riemen, stropdassen, sokken en T-shirts waarvan je het liefst de hele voorraad zou willen kopen omdat beslissen nu eenmaal moeilijk is. Geert en zijn medewerkers denken met de klanten mee. ‘Wij hebben het lef om advies te geven.’ Hij en zijn dames hebben dezelfde wens als hun gasten: smaakvol gekleed door het leven! Niet aantrekken wat je niet ‘kunt hebben’. ‘En ik zeg wat ik ervan vind. Als ik vind dat iets niet staat, dan zeg ik dat ook. Je moet met een gevoel van zelfvertrouwen de zaak verlaten, omdat je er leuk uitziet en je prettig voelt in je nieuwe aanwinst.’ Daar kun je veel woorden aan besteden, maar je kunt veel beter met eigen ogen gaan zien wat een leuke, originele collectie zich in zijn zaak bevindt.

Openingstijden:
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.30 - 18.00 uur
Woensdag 09.30 - 18.00 uur
Donderdag 09.30 - 18.00 uur
Vrijdag 09.30 - 21.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur

De Zaak van Geert
Grotestraat128
5151BN Drunen
0416 - 531 511
 
www.dezaakvangeert.nl
info@dezaakvangeert.nl
Terug naar boven