ShopX.nl Meubels

Welkom bij ShopX.nl Meubels

In onze showroom in Drunen wordt u direct geïnspireerd door het uitgebreide assortiment banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamerstoelen en poefen. Of u nu van modern houdt of juist van klassiek, ShopX.nl biedt u een keuze uit 7 leersoorten in meer dan 110 kleuren. Ervaar de talrijke mogelijkheden in onze showroom. Wij staan u graag te woord onder het genot van een lekker bakje koffie of thee. 

U kunt onze meubels ook vinden op www.shopx.nl. Via onze webshop bereiken wij een groot publiek en daarnaast beschikken we ook over een showroom waar u de meubels nog eens echt kunt zien en beleven. 

U kunt bij ons gratis kleurstalen opvragen! Gecombineerd met de hoogwaardige service en het deskundig advies bent u verzekerd van een uniek product!

U kiest voor ShopX.nl als u de meubels rechtstreeks van de fabrikant geleverd wilt krijgen, zonder dat daar nog een partij tussen zit. Daarom is ShopX.nl dé goedkoopste in de markt. 

Voor meer informatie kijk op www.shopx.nl of kom kijken in onze showroom. Gijs Verhoeven, eigenaar van ShopX.nl, en zijn team staan altijd voor u klaar!

Contact & Socials

Openingstijden

Ma : Op afspraak
Di : Op afspraak
Wo : 14:00 - 18:00
Do : 14:00 - 20:00
Vr : 14:00 - 20:00
Za : 10:00 - 17:00
Zo : Op afspraak
 

Adresgegevens

Gijs Verhoeven
ShopX.nl Meubels
Grotestraat 260B
5151 BS Drunen 
0416 - 820277
Terug naar boven