Van de Werken

In 1948 bouwden Jos van de Werken het woonhuis aan de Heistraat 140 te Sprang Capelle. Aangezien motoren zijn grote hobby en passie waren, is hij in de werkplaats achter zijn woning deze gaan repareren en onderhouden. Niet lang daarop volgend is daar service en reparatie met onderhoud aan auto’s en vrachtwagens bijgekomen. 

Zoon Ad van de Werken, die eerst enkele jaren ervaring heeft opgedaan in de werkplaats bij de Opelgarage Waveem in Waalwijk, heeft in 1980 de garage-activiteiten voortgezet met uitbreiding van een schadewerkplaats en autospuiterij. 

Inmiddels is Arjan van de Werken alweer de derde generatie aan het stuur van het autobedrijf. Nadat bij zijn diploma’s werktuigbouwkunde en motorvaartuigen heeft behaald op de MTS is hij als monteur bij de plaatselijke Mitsubishi dealer van de Wouw in Kaatsheuvel gaan werken. 

Medio 1004 is hij, door de grote groei in het autobedrijf, bij zijn vader Ad in de garage gaan werken , niet wetende dat dit de voor bereiding was om in 2007 geheel zelfstandig verder te gaan. Arjan weet met ondersteuning van een goed gevulde werkplaats in 2014 een tweede vestiging te openen aan de Industrieweg 13 te Drunen alwaar in de werkplaats onder dezelfde filosofie gewerkt wordt als in Sprang Capelle. 

Adresgegevens

Autobedrijf Van de Werken
Industrieweg 13
5151 RV Drunen
0416 - 382282
Terug naar boven