Party-discoshow.nl

De drive in show uit Drunen voor ook jouw feest. 
Als DJ verzorg ik al ruim vijftien jaar de muzikale omlijsting van vele feesten en evenementen in de omgeving van Drunen. Of het nu gaat om jouw bruiloft, een verjaardag, carnaval, de doorkomst van de 80, de 80ies & 90ies PARTY of een bedrijfsfeest; mijn doel is dat elk feest onvergetelijk wordt.

Ruime keus in muziekstijlen
Mijn uitgebreide muziek-collectie groeit nog elke week. ik ben daarbij altijd op zoek naar nieuwste en beste (feest)muziek. Van Top 40 tot Nederlandstalig, van pop tot rock en van jaren ’60 tot heden. Leunend op mijn ervaring, probeer ik iedere keer de juiste muzikale sfeer neer te zetten. De muziek staat hard genoeg om te swingen, maar zacht genoeg om ook te praten. Daarbij hou ik graag rekening met de verschillende soorten gasten.
 
Een verzorgde drive-in show
De Party-Discoshow maakt gebruik van zijn eigen krachtige professionele geluidsinstallatie welke aangevuld wordt met (LED)verlichting, lasers, rook- bellenblaas- of sneeuwmachines.
 
Voor ieder feest
Wil je meer ? Ook dat kan. Naast de gewone Party-Discoshow kennen we ook thema invullingen zoals
  • De Love & Marriage Party-Discoshow
  • De foute Partie Diskowsjow
  • De Holland Party Rijd 'm naar binnen show
  • Disco Dance Classics Party
  • 80’s and 90’s Party
Dit alles in "budget" “basic”of juist een extra (XXL) uitgebreide uitvoering. De Party-Discoshow maakt ieder feest bijzonder.
 
PARTY-DISCOSHOW.NL
Joes van Hees

Adresgegevens

JM Presentations
06 - 36319786
Terug naar boven