Het Pieck

Het Pieck is hét centrum voor de kunsten voor de gemeente Heusden. Bij ons kun je terecht voor cursussen, workshops en andere activiteiten op het gebied van dans, theater, beeldende kunst en muziek.

Een jonge leerling achter zijn drumstel, bestofte beeldhouwers, koffiedrinkende dames na action jazz, een gitariste die liever tokkelt dan slaat, kids die zingen in een musical, de energieke meiden van streetdance of klassieke dans, waar en wanneer je ook binnenstapt bij de Het Pieck, je komt altijd enthousiaste mensen tegen: cursisten in alle soorten en maten, betrokken en bezielde docenten met kennis van zaken en passie voor een discipline, hartelijke medewerkers die je wegwijs maken en gastvrij helpen. En ze zijn Allemaal Het Pieck!. 
 
Of je nu gezellig ’s middags wilt dansen met leeftijdgenoten. Of ’s avonds wilt schilderen. Of dat je in een harmonie speelt en je muzikaliteit wilt verbeteren. Of die stille droom ooit zangeres of actrice te worden alsnog uit wilt laten komen. Of je nu intiem met je baby op schoot muziek wilt maken. Of wel eens meer wilt weten én zien bij een theatervoorstelling. Of je nu twee linkerhanden hebt en toch eens zelf een hoed wil maken. Het kan, we hebben er een mooie, geschikte cursus of activiteit voor, in één van onze locaties.
 
Zoek je een verrassende invulling voor het jaarlijkse bedrijfsuitje? Een energieke bezigheid voor een teambuildingevent? Een kleurrijke activiteit tijdens je familiefeest? Of je nu met tachtig medewerkers komt of met zeven collega’s, met de hele familie of met een select gezelschap: de Het Pieck verzorgt kunstzinnige ontdekkingen voor alle mogelijke groepen.

Unieke, actieve én creatieve activiteiten in de ateliers en zalen van de Het Pieck. De hoofdlocatie is gevestigd in het sfeervolle voormalige Autotron; de Voorste Venne in Drunen. We vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is en maken samen met jou een aanbod op maat.

Contact & Socials

Openingstijden

Klik hier.

Adresgegevens

Het Pieck
Anton Pieckplein 71
5152 LZ Drunen
0416 - 320500
Terug naar boven