Studio Bloesem

’t Leven zit vol verrassingen en mooie momenten en dat weet Studio Bloesem als geen ander. Tijd om al die kleine momentjes te vieren & te koesteren en daar helpen we je graag bij! Studio Bloesem is een creatieve plek voor allerlei moois, maar vooral ééntje om je te laten genieten van de simpele dingen van alledag. In elk item zit namelijk een flinke dosis liefde verstopt!

Stationary & prints, stoere XXL-sjaals van de mooiste merinowol zodat zelfs de gure wind trotseren ’n feestje wordt, ’n ontwerp op maat voor jouw moment. Met haar vrolijke illustraties, kalligrafie, ontwerp, drukwerk, driftige gebrei & zoveel meer wil Studio Bloesem jou een tof gevoel bezorgen, een lach op je gezicht ondanks de kletterende regen buiten, een jippie-moment omdat er iemand aan je dacht. 

Hi, ik ben Tineke Vromans, de naam achter Studio Bloesem.
Zolang ik me herinner gek op tekenen, schrijven en creatieve projectjes. Leren door te doen leverde door de jaren heen al veel mooie dingen op. Eigen lampen, opgeknapte meubels: ik vind alles even leuk. Daar kwam 2 jaar geleden kalligrafie & lettering bij en sinds kort ook authentiek drukken. Want in m’n zoektocht naar een drukker voor handgeschept papier belandde ik zelf achter de pers en was op slag verliefd op 't mooie ambacht.

Met 'n flinke dosis passie in m’n kont, de behoefte steeds iets bij te leren én mooie dingen te maken ben ik mijn eigen creatieve studio gestart waarin bijna alles met de hand wordt gemaakt. En daar zijn we best een beetje trots op! Geen stapels voorraad op de plank, maar iets speciaal voor jou. Zo uniek als je zelf bent! Breien tot je een ons weegt, de mooiste wol, fijne linnens, de geur van inkt & de schoonheid van pure materialen.

Daar hou ik van! Leuk je te ontmoeten! 

Adresgegevens

Studio Bloesem
Wolfshoek 76
5154 AD Elshout
Terug naar boven