Diëtiste Ellen Kant

Eten is een noodzaak maar intelligent eten is een kunst.

Diëtist en Leefstijlcoach Drunen

Waarom heb je een diëtist en leefstijlcoach nodig?
Een gezonde voeding & leefstijl zijn de krachtigste instrumenten die je voor je gezondheid kunt inzetten. Dankzij een gezonde voeding & leefstijl wordt je sterker, krijg je meer energie, voel je je fitter, krijg je meer weerstand en als je wilt afvallen, gaat dit vaak vanzelf of zonder al te veel moeite.

Ieder mens is uniek, vandaar dat je bij ons een persoonlijk en deskundig advies op maat krijgt. Wij vinden het belangrijk dat de voeding bij je past en dat je het lekker vindt en ervan geniet. Jij moet je er goed bij voelen. We geven je praktische tips, adviezen en recepten en we coachen. We gaan daarbij voor een blijvende leefstijlverandering die je gaat volhouden. Je leert om bewuster te gaan eten, te proeven, te voelen en om na te denken voordat je iets in je mond stopt.

Lees hier hoe ik door mijn cliënten beoordeeld wordt op Zorgkaart.
Weet je wat wel of niet gezond voor je is?
Over gezond eten en de effecten van voeding op onze gezondheid wordt veel geschreven. Door de wirwar aan reclames en goed bedoelde adviezen is het echter niet altijd even gemakkelijk om de juiste voeding te kiezen. Als diëtist en leefstijlcoach kunnen wij onderzoeken of de voeding die je neemt volwaardig is voor jouw levensfase of situatie. Bij veel mensen is dit helaas niet het geval, al denken zij vaak dat dit wel zo is. Er kunnen dan tekorten ontstaan die op de korte of op de lange termijn voor gezondheidsproblemen kunnen zorgen.

Een volwaardige voeding kan écht een verschil maken
Iedere dag houden we ons bezig met voeding. Ons lichaam heeft behoefte aan voedingsstoffen en energie waardoor het ons aanzet tot eten en drinken.

Volwaardige voeding voorziet je van alle benodigde voedingsstoffen, zoals complexe koolhydraten, gezonde vetten, eiwitten, vitaminen, mineralen, bio-actieve stoffen, antioxidanten en voldoende vocht. Je krijgt meer energie, je voelt je fitter en zit lekkerder in je vel.

Voor volwassenen, kinderen, bedrijven of groepen zijn er verschillende mogelijkheden voeding & leefstijl te optimaliseren. Dit kan middels een persoonlijk voedings- en leefstijl advies op maat, maar ook via bedrijfsworkshops, lezingen, groepsbijeenkomsten, etc.
Lees hier over de mogelijkheden.

MAAK NU EEN AFSPRAAK in Vlijmen, Drunen of Den Bosch!

Adresgegevens

Adviesbureau Voeding & Leefstijl
Ellen Kant, Diëtist
De Savornin Lohmanlaan 1
5252 AX Vlijmen
073 - 5116298
06 - 44624781
Terug naar boven