MagniVita voeding & vitaliteit


MagniVita is een praktijk op het gebied van gewichtsbeheersing, voeding en vitaliteit. De drijvende kracht achter MagniVita is Maartje Kamps. Ze stelt zich hier even voor:

Mijn naam is Maartje Kamps, en ik woon in Drunen. In mei 2018 ben ik gediplomeerd als gewichtsconsulent, een paar weken later ben ik mijn praktijk MagniVita begonnen. Als moeder van twee pubers weet ik dat het niet altijd gemakkelijk is om gezond te leven. In de hectiek van alledag is het erg verleidelijk om te kiezen voor gemak, snelheid en vooral gezelligheid. Je hebt niet altijd zin om te koken, er is altijd wel een reden om iets lekkers te eten en er zijn zoveel verleidingen om ons heen. Bovendien schiet beweging er ook vaak bij in vanwege drukte of te weinig energie. Deze huidige leefstijl baart me zorgen. Ik zie steeds meer mensen met overgewicht en daaruit voortvloeiende gezondheidsproblemen. Met MagniVita wil ik mensen bewust maken van hun leefstijl, en hen helpen gezonder te leven.

In mijn praktijk help ik jou om je leefstijl te verbeteren waardoor je zult afvallen. Je neemt afscheid van korte termijn diëten, maar kiest voor een lange termijn oplossing. Je stofwisseling zal verbeteren, je gaat je energieker voelen en bent weerbaarder tegen ziektes. Ik leer je om van gezond eten een gewoonte te maken. Dat kost even tijd, maar het levert een blijvend resultaat. Ik bied diverse begeleidingstrajecten aan: persoonlijk bij mij in de praktijk, of online. En het goede nieuws? Bij je nieuwe leefstijl past echt af en toe een heerlijk diner of lekker gebakje.
Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor kunnen consulten mogelijk vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

Kijk voor meer informatie op mijn website.

Adresgegevens

MagniVita voeding & vitaliteit
Abraham Kuyperhof 6
5151 CG Drunen
06 – 30569453
 
- - - 
Terug naar boven