Dierenkliniek Drunen

Dierenkliniek Drunen is een kliniek voor gezelschapsdieren. Het team bestaat uit 2 dierenartsen: Rob Groenen en Mirjam Bennink. Zij worden geassisteerd door 3 paraveterinairen: Karin Glas, Daniek Hoornweg en Sanne Gruijthuijsen.

Dit betekent dat uw huisdier door een klein en deskundig team wordt behandeld, vaak herkennen wij u en uw huisdier en herinneren wij eerder klachten, onderzoeksbevindingen en behandelingen van uw huisdier. Hierdoor zijn wij snel instaat om te bepalen of een bepaald ziektebeeld of een aandoening is verergerd of juist is verbeterd sinds het vorige bezoek. Tijdens de vakanties kunt u gewoon bij ons terecht. Mochten er aangepaste openingstijden zijn, zullen wij u daarvan altijd op de hoogte brengen doormiddel van de website, facebook en in de praktijk.
Openingstijden
Behandeling van huisdieren vind uitsluitend plaats na telefonische afspraak. Door volgens afspraak te werken voorkomen we lange wachttijden voor u en kunnen we bij het maken van de afspraak al voldoende tijd inplannen voor een goede behandeling van uw huisdier. Menig huisdier vindt het ook niet prettig om lang in een volle wachtkamer te moeten verblijven met andere dieren. Op afspraak betekent dat u op het afgesproken tijdstip vrijwel direct aan de beurt bent. Voor spoedgevallen en uitgebreidere behandelingen zullen we altijd extra ruimte inplannen. 

Voor behandeling op afspraak kunt u terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur. 
Op deze zelfde tijden kunt u bellen voor het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van deskundig advies, u kunt hiervoor natuurlijk ook naar de balie komen.

Voor spoedgevallen buiten onze openingstijden belt u het normale praktijknummer en verneemt dan wie de dienstdoende praktijk is.

Adresgegevens

Dierenkliniek Drunen
Dierenarts Rob Groenen
Hogeweg 22
5151 BJ Drunen
0416 - 378437
 
- - - 
Terug naar boven