Kattenoppas Heusden

Kattenoppas Heusden & Den Bosch, een kattenoppas aan huis tijdens uw afwezigheid!


Wilt u een weekendje weg, een keertje wat langer op vakantie of zijn er andere omstandigheden waardoor u even niet voor uw kat kunt zorgen? Dan is een kattenoppas die bij u thuis komt een prima oplossing! Dat is namelijk een goed en vaak goedkoop alternatief voor een dierenpension.

Katten voelen zich nu eenmaal het fijnst in hun eigen omgeving. U kunt met een gerust hart van huis, terwijl uw kat alle verzorging en aandacht krijgt die hij nodig heeft. Een kattenoppas verzorgt de kat zoals hij gewend is. Hij krijgt zijn eigen voer, de kattenbak wordt op dezelfde manier verschoond en er is ruimte om met hem te spelen. Het toedienen van medicatie is geen probleem. En bij ziekte gaat hij naar de eigen dierenarts.

Alles gaat in goed overleg met u en zorg op maat is geen probleem. Ook voor eventuele andere huisdieren kan gezorgd worden, zo kan uw konijn ook gewoon thuis blijven. Maar ook de planten, de post en de kliko worden niet vergeten. Bijkomend voordeel is dat het voor de buitenwereld lijkt alsof het huis bewoond is zonder dat u zelf aanwezig bent! Geen stapels post meer op de deurmat of verdroogde planten op de vensterbank.
Mijn naam is Jacqueline Vos, eigenaresse van Kattenoppas Den Bosch.  Ik hoop binnenkort ook met u en uw kat kennis te mogen tijdens een vrijblijvend bezoek aan huis!

Adresgegevens

Kattenoppas Den Bosch & Omstreken
Adenauerlaan 86 
5252 BM Vlijmen
06 - 48380982
 
- - - 
Terug naar boven