Slagerij & Traiteur Koen van Vugt

Koen van Vugt is op zijn 17-de als leerling-slager begonnen in Son en Breugel bij Keurslager Schutjes. Bij Schutjes heeft Koen ongeveer 2,5 jaar gewerkt en heeft hier vanaf nul geleerd wat het slagersvak inhoudt.
1 dag in de week naar school en de overige 5 dagen hard werken en veel leren.

Op zijn 20-ste is Koen verder gegaan bij slagerij Beerens in Eindhoven. Een ambachtelijke slager waar Koen echt 'een kijkje in de keuken' heeft gekregen. Alles wat een slager moet doen om een goede slager te zijn heeft Koen geleerd in deze periode. Het echt ondernemen sprak hem op die leeftijd al enorm aan. 

Op een gegeven moment kwam het gerucht dat Keurslager Elshout te koop zou staan. Koen wist wat hem te doen stond en kwam gelijk in actie en in september 2000 was het zover. Op zijn 25-ste werd hij eigenaar van Keurslager Elshout in Drunen. 

Sinds een aantal jaren is ook zijn vriendin Myra te vinden in de slagerij. Zij verzorgt alle verse maaltijden waarbij de klant kan beleven hoe deze worden bereidt in de live-keuken. Tevens organiseert zij alles achter de schermen, zoals marketing, personeel en financiële administratie. Samen met 24 enthousiaste medewerkers wordt er dagelijks hard gewerkt aan mooie producten.

Wat is er gezelliger dan lekker buiten eten met een barbecue binnen handbereik? Als barbecuespecialist helpen wij u graag bij het samenstellen van uw menu.

Meer info zie je op onze website www.slagerijkoenvanvugt.nl.


 

Openingstijden

Maandag 10.00 – 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 8.30 – 18.00 uur
Zaterdag 8.00 – 16.00 uur

Adresgegevens

Slagerij & Traiteur Koen van Vugt
Hugo de Grootstraat 20
5151EH Drunen
0416 - 372588
 
- - - 
Terug naar boven