Willemien Jobsen Praktijk voor verlies- en rouwtherapie

Iedereen krijgt, soms onverwacht, te maken met verlies in zijn of haar leven. Verlies van een dierbare, maar ook verlies van inkomen, vriendschappen, een relatie of zelfs je gezondheid kan ervoor zorgen dat je vastloopt. Ik kan je dan weer op weg helpen naar een nieuwe fase en samen met jou het verlies verweven in je leven.

Mijn naam is Willemien Jobsen en in mijn praktijk voor verlies- en rouwtherapie help ik je graag verder. Na een verlies staat je wereld op z’n kop en ben je zelf het overzicht kwijt geraakt. Wat jij voelt en meemaakt is niet raar of stom, het is jouw realiteit waar je een weg in moet zien te vinden. Ook ik kreeg in mijn leven te maken met verlies en merkte dat het fijn is als iemand met je meeloopt om verder te gaan.

In mijn logo zie je de libelle. Elegant en krachtig. Daarnaast staat de libelle ook voor groei, het bieden van nieuw perspectief en moedigt ze je aan je kleuren laten zien. Voor mij zijn dat precies de elementen die mij inspireren om mensen te helpen. 

Wil je eens kennismaken en samen met mij de mogelijkheden bekijken om jouw leven in een nieuwe fase te brengen? Neem dan contact met me op. In een persoonlijk gesprek kijk ik graag met je mee hoe ik je verder kan brengen.

Adresgegevens

Willemien Jobsen
De Theems 56
5152 SN Drunen
06 - 39485727
Terug naar boven