Van Hilst Beveiliging

Van Hilst Beveiliging is uw partner op het gebied van beveiligingsinstallaties voor de woning markt, winkels bedrijven en scholen. Als VEB-erkend beveiligingsinstallateur verzorgen wij de aanleg en onderhoud van uw alarmsysteem, brandmeld en ontruimingsalarminstallaties, camerabewaking en toegangscontrole. Eigenaar Marc van Hilst is nu alweer bijna 6 jaar actief in deze sector. Voorheen was ik monteur, projectleider in dezelfde branche.
 
Voor de alarminstallaties maken we gebruik van het merk UTC Fire & Security, voorheen Aritech en het type ATS Classic en ATS Advance en sinds kort ook het merk Jablotron.
 
De brandmeld en ontruimingsalarminstallatie doen wij in samenwerking met brand-erkend detectiebedrijf Michielse Control Systems. Dankzij deze samenwerking zijn we in staat om ook grotere brandinstallaties te leveren en te onderhouden. Het merk wat we het meeste voeren hierin is Notifier.
 
Om uw pand en (bedrijfs)terrein zo optimaal mogelijk te kunnen beveiligen, levert Van Hilst Beveiliging diverse camerasystemen.
De beelden van onze camera's zijn, dankzij een internetverbinding, live te volgen. Doordat de beelden ook opgeslagen worden op harddiskrecorders, kunt u deze ook op een later tijdstip terugkijken. Ook voor de particuliere markt zijn er steeds meer betaalbare, goede camera’s verkrijgbaar. Voor onze recorders zijn overigens gratis apps beschikbaar voor Apple of Android. Op deze manier kan er live meegekeken worden op een tablet of smart Phone.

Voor meer informatie bezoek onze website.

Adresgegevens

Van Hilst Beveiliging
Rozenstraat 20
5151 TH Drunen
06 - 17141510
Terug naar boven