Danse keukens

Wij zijn Carola van der Elzen en Roland Danse van Danse keukens.

Na een jarenlange ervaring in de woonbranche zijn wij in 2002  Danse Keukens gestart in ’s-Hertogenbosch en na 4 jaar verhuisd naar Vught alwaar we 6 jaar de showroom hebben gehad.

Door constante groei zijn we op zoek gegaan naar een beter pand , dit hebben we november vorig jaar gevonden aan de Thomas Edisonweg 57 te Drunen.

Hier hebben we een aantal mooie keukens opgesteld staan, binnenkort komen daar ook badkamers, tegels en radiatoren bij, dit om aan de vraag van onze (bestaande) klanten te voldoen.

Ook komen onze klanten al jaren bij Danse Keukens om, de speciaal op de keuken afgestemde, schoonmaak- en onderhouds producten aan te schaffen. (wij hebben o.a. een perfecte RVS reiniger)

Maar u kunt ook bij ons terecht voor het renoveren van uw keuken of vervangen van uw apparaat/ werkblad.
Doordat Danse Keukens aangesloten is bij een grote inkoopcombinatie kunnen wij zeer makkelijk concurreren met de grote keukenbedrijven (ook die met de Zweedse balletjes) maar bij ons bent u geen nummer en heeft u één aanspreekpunt.

Onze keukens en badkamers starten dan ook vanaf ca. € 2500,=- uiteraard met alle bijbehorende garanties, zelfs zeer uitgebreid omdat wij CBW, Keukenspecialist en Mijn Bad lid zijn.
Uw voordeel is dus meteen een eerlijke scherpe prijs, familie bedrijf waarbij je rechtstreeks met de eigenaren zaken doet, voor alles één aanspreekpunt (Danse Keukens verzorgd ook: de- en montage, leiding-stuk-tegelwerk zelfs schilderwerk)
Kortom; gewoon prettig een kwalitatief hoogstaande keuken en/of badkamer kopen met professioneel persoonlijk advies en begeleiding, zonder onder druk te worden gezet.

Kijk op www.dansekeukens.nl of loop eens binnen bij Danse Keukens aan de Thomas Edisonweg 57 voor een lekker kopje koffie of gewoon een vraag, ook houden wij geregeld proeverijen en workshops samen met de lokale ondernemers.

Met vriendelijke keukengroet,
Carola van der Elzen & Roland Danse

Openingstijden

Ma : 09.30 - 17.00
Di : 09.30 - 17.00
Wo : 09.30 - 17.00
Do : 09.30 - 17.00
Vr : 09.30 - 17.00
Za : 10.00 - 16.00
Zo : Gesloten
Overige tijden op afspraak.

Adresgegevens

Danse Keukens
Thomas Edisonweg 57
5151 DH Drunen
0416 - 531 030
 
- - - 
Terug naar boven