Coco&Kidz

Vanaf September 2017 is Coco&Kidz gestart in Grote Straat te Drunen, net buiten het centrum is de winkel van Carola van Kuijk te vinden

Het concept is duidelijk, een gezellig huiselijke winkel, het interieur is vervaardigd van steigerhout en geeft een warme sfeer. Coco&Kidz staat voor gezelligheid, de deur staat voor iedereen open en Carola geeft alle een warm welkom gevoel. In de zomer is er een buiten gedeelte waar de kleintjes zich van hartenlust kunnen vermaken met kleuren, tekenen en knutselen in Tropische sferen. Motto is “wanneer de kinderen zich vermaken kunnen de ouders rustig shoppen”. 

Carola heeft ervaring in de mode branche en haar droom was een eigen winkel. Een winkel waar je ongedwongen kunt rondkijken zonder dat je het gevoel krijgt dat je iets Moet kopen. Waar je ook even binnen kunt lopen om te kletsen en waar geluisterd wordt naar ideeën, opmerkingen en verhalen. 

Coco&Kidz staat voor eigentijdse goede en betaalbare merkkleding voor jongens en meisjes. Maar Carola heeft grootse plannen, net begonnen en nu al uitbreiding met Babykleding. Daar was vraag naar en daar is naar geluisterd.
Voor de meiden biedt Carola op dit moment de volgende merken; Dj Dutch Jeans, Jubel, Birds, Kidz-Art, B-Nosy en Blue Seven. Voor de jongens is zijn de volgende merken verkrijgbaar; Dj Dutch Jeans, Tygo & Vito, Sturdy, B-Nosy en Blue Seven. Echter Carola zit niet stil, volgend seizoen is al besteld…..er komen nieuwe merken aan! Ook aan de allerkleinsten is gedacht met de volgende merken; Feetje, Bampidano en een nieuw wereldmerk genaamd Koko noko.

Hou de Facebook pagina van Carola in de gaten voor alle nieuwtjes en acties…er staat heel wat te gebeuren!

Openingstijden:
Woensdag 09.30 - 17.00 uur
Donderdag 09.30 - 17.00 uur
Vrijdag 09.30 - 18.00 uur
Zaterdag 09.30 - 16.00 uur
Overige dagen en avonden op afspraak.
 
Coco&Kidz Drunen
Grotestraat 219a
5151 BL Drunen
Terug naar boven