Hubo Drunen

Hubo Drunen (voorheen Fixet), is al jaren een begrip op Doe-Het-Zelf gebied. Naast ons uitgebreid winkelassortiment, kunt u bij ons in de winkel ook terecht voor gedegen klusadvies. 
Wat Hubo Drunen mede sterk maakt, is onze kennis en ervaring op houtgebied. Kasten-op-maat, binnen- en buitendeuren, kozijnen, vloeren, radiatorbekledingen, schuttingen en tuinhuisjes kunnen voor u op maat vervaardigd worden, geregeld van A tot Z!

Werkplaats:
In onze werkplaats maken we alles voor u op maat. Naast het (verstek)zagen is er ook de mogelijkheid om materialen te laten verlijmen, frezen of monteren.

Kasten op maat:
Een schuine wand op uw slaapkamer? Een schuifdeurkast voor al uw audio- en video apparatuur, of een op maat gemaakte inloopkast? Bij Hubo Drunen kunt u elke kast op maat laten maken en desgewenst monteren wij vervolgens de kast bij u aan huis!

Klussendienst:
Geen zin of tijd om zelf een klus te klaren, of geen idee hoe het aan te pakken? De hubo klussendienst biedt uitkomst. Onze vakman beoordeelt de klus bij u thuis, maakt gratis een offerte en voert desgewenst de klus uit. Gegarandeerd van start tot en met oplevering!
Bezorgservice:
Heeft u een klus waarvoor grote materialen zijn gekocht, maar is het vervoer een probleem, schakel dan de bezorgservice van Hubo in! Wij spreken tijd en datum met u af en zorgen dat alles tijdig bij u wordt afgeleverd.

We zien u graag terug bij ons in de winkel!

Contact & Socials

Openingstijden

Ma : 09.00 - 18.00
Di : 09.00 - 18.00
Wo : 09.00 - 18.00
Do : 09.00 - 18.00
Vr : 09.00 - 20.00
Za : 08.30 - 16.00
Zo : Gesloten
 

Adresgegevens

Hubo Drunen
Grotestraat 16
5151 JE Drunen
0416 - 376050
 
- - - 
Terug naar boven