Grote BBQ

Met onze grote Oklahoma BBQ rijden wij stad en land af en staan we op vele festivals en ook besloten evenementen te bakken, braden, grillen en zelfs roken. Van broodjes hamburger en pulled pork tot aan varken aan het spit en hele gemarineerde zalm zijdes.

Deze grootste BBQ van Nederland is een ware eyecatcher en de braadmeesters geven u maar al te graag een kijkje in eigen keuken. Wellicht worden uw gasten zelfs betrokken bij het bak- en braadproces. De BBQ is van alle gemakken voorzien door ingebouwde elektrische luifels, keukenfaciliteiten en zelfs een muziekinstallatie.
De grote BBQ is op iedere gewenste locatie in te zetten en is te boeken in verschillende grootte en varianten.

Benodigdheden
Onze BBQ’s stoken wij op hout of kolen, echter voor de Grote BBQ vragen wij het gebruik van een stroomaansluiting en bij voorkeur stromend water. Alles uiteraard in overleg.
De Grote BBQ op uw locatie:
De Grote BBQ is te boeken voor buffetten vanaf 50 personen en wordt het gehele jaar ingezet

Vrijblijvende offerte
We vinden het belangrijk dat beide partijen volledig op de hoogte zijn van de wensen en mogelijkheden. Daarom maken we graag een vrijblijvende offerte voor je. Mocht deze helemaal naar wens zijn dan zien wij graag een schriftelijk akkoord retour. Het definitieve aantal gasten is tot 10 dagen voorafgaand nog te wijzigen.

Contact & Socials

Adresgegevens

Grote BBQ
Anton Pieckplein 73
5152 LZ Drunen
0416 - 373435
Terug naar boven