Partycentrum Wijnand van Delft

Sinds 1994 is partycentrum Wijnand van Delft, gelegen net buiten het centrum van Drunen, toonaangevend in feesten en evenementen. De zalen van het Partycentrum, gevestigd in het voormalige pand van het bekende Autotron, hebben zijn warme en romantische sfeer weten te behouden. Door de keuze uit verschillende zalen heeft u altijd de perfecte locatie voor uw evenement.

De Waegenburght ademt een mediterraanse sfeer uit en is geschikt voor feesten en evenementen van 100 tot maximaal 275 personen. Door de hoogte van de zaal heeft u vanaf de Entresol (waar zich een rookgelegenheid bevindt) uitzicht op uw bruisende feest of evenement. Laat het weer het toe, dan is het goed toeven op het gezellige buitenterras met een van onze befaamde barbecues.

Voor een wat statigere ruimte, bent u in The English Lounge op de juiste plek. Met een vaste bar, een open haard, airconditioning en een buitenterras op het westen is deze zaal ideaal voor elk feest in elk seizoen. 

Mocht u een sfeervolle zaal zoeken voor een kleiner gezelschap, dan staat de Anton Pieck zaal voor uw ter beschikking. Voor een aangeklede borrel of receptie tot 50 personen of een diner tot zo’n 32 personen. De zaal leent zich tevens uitstekend voor een diner op de huwelijksdag; de genodigden kunnen zich dan even rustig terugtrekken, terwijl het feest in een andere ruimte wordt voorbereid.

Partycentrum Wijnand van Delft is tevens een van de drie officiële trouwlocaties. Vele bruidsparen gingen u voor en vierden de mooiste dag van hun leven in het partycentrum; vertrouwd en in goede handen.
Naast besloten feesten en evenementen opent het partycentrum elk jaar haar deuren voor een doldwaas carnavalsfeest. Ook worden twee keer per jaar openbare feesten georganiseerd, te weten De Beachparty & The New Years Party (voorheen Glitter & Glamour Party). 
Naast al dit feestgedruis kunt u twee zondagen in de maand uitgebreid komen brunchen met familie en vrienden. Een uitgebreid buffet en entertainment voor de kinderen maakt dit tot een gezellige middag met vrienden en familie. 

Voor een afspraak of reservering kunt u telefonisch contact met ons opnemen of wandel gewoon eens binnen. Meer info zie onze facebookpagina en website.

Graag tot ziens. Wijnand en Caroline van Delft

Adresgegevens

Partycentrum Wijnand van Delft
Anton Pieckplein 73
5152 LZ Drunen
0416 - 373434
Terug naar boven