De Schaapskooi

Recreatiebedrijf De Schaapskooi ligt aan de rand van Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en biedt diverse recreatiemogelijkheden. Kampeer op onze camping met ruime kampeerplaatsen, kom tot rust in een van de vakantiehuizen of verblijf met uw groep in de groepsaccommodatie.
Kijk voor de verschillende mogelijkheden en beschikbaarheid op onze website

De Schaapskooi is de ideale plek voor natuurliefhebbers, rustzoekers, wandelaars, fietsers en mountainbikers. Ook zijn van hieruit leuke dagtripjes te maken naar de Efteling, de Beekse Bergen, de Biesbosch, de steden ’s-Hertogenbosch en Tilburg en vestingstad Heusden.

 

Wat heeft De Schaapskooi u te bieden?
Onze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 40 personen en beschikt over 12 slaapkamers een professionele keuken, een groot terras en speelveld.

De camping is geopend van 15 maart tot 1 november. De Schaapskooi ligt tegen het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen aan, u loopt vanuit uw caravan of tent zo de Drunense Duinen in.
De SVR camping heeft 22 ruime plaatsen met stroom, water en gratis wifi. Er zijn 3 camperplaatsen.
U komt vooral voor de rust naar De Schaapskooi. De Schaapskooi is een uitstekende uitvalsbasis om Brabant te ontdekken. De camping ligt dicht tegen diverse fiets- en wandelroutes.

Op de camping staan twee vakantiehuizen, deze zijn geschikt voor vier tot zes personen. De vakantiehuizen zijn het gehele jaar te huur en zijn voorzien van: twee slaapkamers, woonkamer met slaapbank voor twee personen, badkamer, keuken met vaatwasser, vloerverwarming en veranda. 

Wij heten u van harte welkom op De Schaapskooi!

Openingstijden

De camping is geopend van 15 Maart tot 1 November.
 

Adresgegevens

De Schaapskooi
Duinweg 58
5151 RK  Drunen
0416 - 377306
Terug naar boven