Handencentrum de Langstraat

Topfysiotherapie Handencentrum de Langstraat is een praktijk met een brede expertise en ervaring in het behandelen van patiënten met arm- en handklachten . De praktijk heeft meerdere specialisaties in huis. Alle fysiotherapeuten, werkzaam in onze praktijk zijn BIG-geregistreerd. Daarnaast staan ze ingeschreven in de betreffende specialistenregisters van het Centraal Kwaliteits Register (CKR) van de beroepsgroep fysiotherapie.
 
Topfysiotherapie Handencentrum de Langstraat is gespecialiseerd in de volgende therapieën:
  • Handtherapie
  • Ergotherapie
  • Echografie
  • Dry Needling
Handtherapie
Gewrichten, banden en spieren van de hand en onderarm zijn nauw met elkaar verbonden. Een klein letsel hieraan kan al moeite geven met bewegen. Uw handen zijn onmisbaar. Topfysiotherapie Handencentrum De Langstraat is gespecialiseerd in het behandelen klachten aan handen, armen en vingers.
Voor jong en oud
Het centrum is er voor jong en oud, voor problemen die komen door sport, spel, werk, maar ook na een operatie of bij chronische pijn.
 
Wanneer naar de handfysiotherapeut?
  • Bij pols-, hand- en vingerletsel zonder operatie. Voorbeelden: een breuk, een gewricht dat uit de kom is geweest, een afgescheurde pees.
  • Bij gewrichtsslijtage (artrose), duimklachten, gewrichtsontsteking, onbegrepen polsklachten en dystrofie.
  • Bij overbelastingsklachten, bijvoorbeeld een peesontsteking, springvinger of triggerfinger.
  • Bij een zenuwbeklemming, zoals bijvoorbeeld het carpaal tunnelsyndroom.
  • Na de operatie van pees-, gewrichts- en zenuwletsel, bij het carpaal tunnelsyndroom, de ziekte van Dupuytren en andere chirurgische ingrepen.
Beste mogelijke behandeling
Wat de reden van uw komst ook is, met een doelgerichte behandeling zijn wij u altijd deskundig van dienst. Wij helpen u zo snel mogelijk van uw klacht af of dragen bij aan de best mogelijke revalidatie. Samen met u willen wij inzetten op een zo kort mogelijke behandelperiode.
 
Maatwerk spalk zonder te wachten
Als het nodig is, maakt uw handtherapeut, direct in het handcentrum, voor u een maatwerk spalk die perfect past. U hoeft er niet op te wachten.
 
Zonder verwijsbrief
Voor behandeling kunt u terecht na doorverwijzing van uw arts of specialist. Ook zonder verwijsbrief bent u welkom met uw vragen en voor behandeling van uw klacht.
 
Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken, neemt u dan contact met ons op.

Adresgegevens

Handencentrum de Langstraat
Tinie de Munnikstraat 29
5151 VW Drunen
0416 - 745165
Terug naar boven