Egard Mediators

Uw leven in de toekomst
Mediation is voor u geschikt als u gezamenlijk wilt en kunt beslissen over hoe u de gevolgen van de scheiding gaat regelen. De mediator – in nauwe samenwerking met de advocaat - begeleidt u daarbij en zorgt dat de afspraken zorgvuldig worden vastgesteld. Zo weet u beiden waar u staat. Wanneer alles goed geregeld is, kunt u zich richten op de nieuwe situatie en de toekomst. De gemiddelde doorlooptijd van de mediation bedraagt ongeveer zes maanden.

Egard Mediators, met respect voor beide partijen
Bij Egard Mediators heeft u de mogelijkheid om gezamenlijk uw scheiding tegen vaste kosten, goed en compleet te regelen, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

Laat u begeleiden door een ervaren mediator
Bij ons wordt u altijd begeleid door een ervaren mediator, die nauw samenwerkt met de advocaat. Ons kantoor is lid van het Register Belastingadviseurs (RB) en aangesloten bij de Vereniging voor Fiscale Mediation (VFM). Met deze ervaring en achtergrond, onderscheiden wij ons van andere partijen.
Wij werken al jaren als gespecialiseerd mediator
* Wij zijn op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen;
* Wij kunnen het gehele traject van scheiding voor u regelen, inclusief de procedure bij de rechtbank;
* Wij hebben fiscale kennis, zodat wij u ook op fiscaal gebied kunnen adviseren;
* Wij bezoeken u aan huis, ook in de avonduren!

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden en/of wilt u een second opinion? Neem gerust contact met ons op voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak.

Adresgegevens

Egard Mediators
Grotestraat 6
5151 JE Drunen
0416 - 855034
 
- - - 
Terug naar boven