MAAT Mediation

Sinds 2014 is de mediationprakijk MAAT Mediation van mr Mariëlle van der Giessen gevestigd aan de Grotestraat. 

Mariëlle  is MfN Register-Mediator en gespecialiseerd in echtscheidingen en ontslagkwesties. Daarnaast is zij al ruim 20 jaar advocaat. Deze ervaring zet Mariëlle op haar eigen unieke manier met hart en ziel in als mediator.
 
Wat is mediation?
Als mediator helpt Mariëlle partijen die een conflict met elkaar hebben, om in gesprek met elkaar tot een oplossing te komen. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 gezamenlijke gesprekken nodig.
 
Wanneer kun je bij MAAT Mediation terecht?
 
  • Echtscheidingen: Indien je hebt besloten om te gaan scheiden en je wilt geen vechtscheiding, maar in goed overleg en met respect voor elkaar afspraken maken over de kinderen en de financiële gevolgen.
 
  • Arbeidskwesties - voor werkgevers én werknemers: Indien er strubbelingen op de werkplek zijn of je eventueel afscheid van elkaar wilt nemen, maar je niet de onzekere en kostbare weg van een (ontslag)procedure wilt volgen.
Waarom kiezen voor MAAT mediation?
  • Het is een veel goedkoper traject dan een rechterlijke procedure
  • Het neemt minder tijd in beslag
  • Je komt samen tot een echte oplossing
  • De uitkomst is win-win in plaats van win-lose
 
Een eerste oriënterend gesprek is gratis. Voor het mediationtraject wordt vervolgens een vaste prijs op maat afgesproken. Ook is mediation op basis van gefinancierde rechtsbijstand mogelijk.
 
Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Adresgegevens

MAAT Mediation
Grotestraat 62
5151 JG Drunen
073 - 6127165
06 – 55367931
 
- - - 
Terug naar boven