Drunen4you

Laatste nieuws

Het Corona virus heeft het sociale leven in Nederland compleet ontregeld. Ook bij woonzorgcentrum Sint Janshof. De bewoners worden inactief door de maatregelen van het RIVM constateert Gery Rechmann, welzijnsmedewerker van Sint Janshof. Daarom heeft zij aan Stichting de Schroef gevraagd om online beweeglessen aan te bieden voor het interne tv kanaal van Het Sintjanshof, Sint Antonius en de Zandley. Met Stichting de Schroef TV als resultaat.

Meer >

D’n Elshof al 25 jaar een begrip in Elshout (deel 1 van 3)

Meer >

Vacature4you

26 maart 2020
Juist nu een vacature plaatsen voor een snelle invulling?
Of straks extra hulp nodig als je de draad weer op kunt pakken. Ondernemers we helpen jullie graag en zijn er 4you met Vacature4you
Meer >

Recente foto's
Nieuwjaarsduik 2020 in Drunen bij de afgraving, foto's door Pien Boelen.

Intocht Sinterklaas Drunen

17 november 2019
Gezellige en druk bezochte intocht sinterklaas in Drunen vandaag.
Meer >
Vochtig 2019 bij Feestcafé 't Hart Van Drunen
Meer >

Schrijverscollectief HH

Kippen en walvissen in Kids Concert
 

Het programmeren van Duo Multatuli voor het Kids in Concert door Utopia Klassiek was beslist een gouden greep. Muzikanten die zich presenteren aan kinderen in de basisschool-leeftijd moeten beslist van goeden huize komen. Niet alleen moeten ze hun instrument beheersen en ermee kunnen improviseren, ze moeten ook in heldere en uitnodigende taal de kinderen tot interactie verleiden. Dat lukte uitstekend in een drie kwartier durend miniconcertje afgelopen zondag bij Utopia Klassiek.

Meer >
De Nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 5 februari werd goed bezocht. In de grote zaal van D’n Bork zaten om 20.00 uur circa 120 personen aan de koffie met koek.
Meer >

Wensen en voornemens, ze horen bij de start van een nieuw jaar. Omdat mijn belangrijkste wensen te maken hebben met de grote wereldproblemen, waarvan ik aan de oplossing slechts in zeer beperkte mate mijn positieve bijdrage kan leveren, houd ik me maar vast aan de verlangens die ik koester ten aanzien van mijn gezin, familie en vriendenkring. Bescheiden wensen, die niet veel verder gaan dan het voortzetten van de status quo. Want wat heb ik nu te klagen?

Meer >

Bedrijven

Agenda

Telefoonbedjes maken!

28 maart 2020
SSSHHHT ik laad op! Telefoons hebben we echt wel nodig. Alleen hoeft dat niet de hele tijd. Laat de telefoon eens rusten in een heel mooi... Meer >
 
28-03-2020

Zoals verwacht loopt alles anders

Meer >
 
28-03-2020

Daan Boom

Meer >
 
Terug naar boven