Drunen4you

Laatste nieuws

Coronalusteloosheid

20 mei 2020
Van mijn goede voornemens voor 2020 dreigt het grootste deel in duigen te vallen.
Meer >

Het Streekarchief

20 mei 2020
Het Streekarchief, aflevering 53 – H.A.R.K.
Meer >
Bibliotheek Heusden gaat weer open
De Bibliotheek Heusden is vanaf maandag 18 mei weer geopend. Op woensdag 6 mei kondigde premier Rutte al aan dat alle bibliotheken in Nederland weer open mogen. 
Meer >

Recente foto's
Nieuwjaarsduik 2020 in Drunen bij de afgraving, foto's door Pien Boelen.

Intocht Sinterklaas Drunen

17 november 2019
Gezellige en druk bezochte intocht sinterklaas in Drunen vandaag.
Meer >
Vochtig 2019 bij Feestcafé 't Hart Van Drunen
Meer >

Schrijverscollectief HH

Kippen en walvissen in Kids Concert
 

Het programmeren van Duo Multatuli voor het Kids in Concert door Utopia Klassiek was beslist een gouden greep. Muzikanten die zich presenteren aan kinderen in de basisschool-leeftijd moeten beslist van goeden huize komen. Niet alleen moeten ze hun instrument beheersen en ermee kunnen improviseren, ze moeten ook in heldere en uitnodigende taal de kinderen tot interactie verleiden. Dat lukte uitstekend in een drie kwartier durend miniconcertje afgelopen zondag bij Utopia Klassiek.

Meer >
De Nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 5 februari werd goed bezocht. In de grote zaal van D’n Bork zaten om 20.00 uur circa 120 personen aan de koffie met koek.
Meer >

Wensen en voornemens, ze horen bij de start van een nieuw jaar. Omdat mijn belangrijkste wensen te maken hebben met de grote wereldproblemen, waarvan ik aan de oplossing slechts in zeer beperkte mate mijn positieve bijdrage kan leveren, houd ik me maar vast aan de verlangens die ik koester ten aanzien van mijn gezin, familie en vriendenkring. Bescheiden wensen, die niet veel verder gaan dan het voortzetten van de status quo. Want wat heb ik nu te klagen?

Meer >

Bedrijven

Agenda

Het is een onderwerp waar je misschien niet graag aan denkt: orgaandonatie. Op 1 juli gaat er wel iets veranderen: dan treedt de nieuwe donorwet in... Meer >
 
27-05-2020

Trio Dieter van der Westen, Roots in Heusden

Meer >
 
28-05-2020

3JS

Meer >
 
Terug naar boven