Studio Retouched

Studio Retouched is een full-service beeldbureau dat gespecialiseerd is in toegepaste fotografie, het creëren en bewerken van foto's en het maken van dronebeelden.  Ook kunt u hier foto's laten printen of een pakkende tekst bij de beelden laten schrijven.
Door deze handige combinatie van diensten weten niet alleen de rijksoverheid, het bedrijfsleven en diverse andere professionals, maar ook veel particuliere cliënten Studio Retouched steeds opnieuw te vinden!

Makelaarsfoto’s worden geoptimaliseerd en fotografen laten al hun complete fotoreportage nabewerken. Waardevolle foto’s van familiebedrijven kunnen worden gerestaureerd en opnieuw afgedrukt. In de mode- en portretfotografie kan met high-end retouching elke oneffenheid worden weggepoetst. De leden van een popband kunnen een complete metamorfose en een andere, flitsende achtergrond krijgen. Productfoto’s kunnen vrijstaand gemaakt worden en afbeeldingen kunnen worden ontworpen.

De mogelijkheden met retoucheren zijn eindeloos!

Studio Retouched fotografeert, vooral op zakelijk gebied. Dat kunnen enkele portretfoto’s zijn van medewerkers. Maar het kan ook een uitgebreid verslag zijn van een evenement, een langlopend overheidsproject of een persconferentie. 

Zoekt u een geschikte foto als afdruk voor aan uw muur, bijvoorbeeld op canvas, dibond, als poster, etc. kijk dan in de fotoshop voor Werk aan de Muur!

Studio Retouched is gecertificeerd voor het maken van dronebeelden in opdracht van diverse opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk. Dat kunnen zowel luchtfoto’s als –video’s zijn. 
Wilt u de geretoucheerde of gemaakte foto’s laten afdrukken? In de printshop vindt u diverse printproducten.

Het beeldmateriaal is nu klaar. Het is gefotografeerd of opgenomen, geretoucheerd of gerestaureerd. Alleen ontbreekt het nu nog aan de juiste context. Bij Studio Retouched kunt u ook terecht voor de juiste teksten.

In spoedgevallen is Studio Retouched 7 dagen per week inzetbaar.  U krijgt altijd een persoonlijke benadering, gedegen vrijblijvend advies en snel het eerste resultaat te zien…

Openingstijden

Ma : 09:00 - 17:00
Di : 09:00 - 17:00
Wo : 09:00 - 17:00
Do : 09:00 - 17:00
Vr : 09:00 - 17:00
Za : 09:00 - 12:00
Zo : Gesloten

Adresgegevens

Studio Retouched
Adenauerlaan 86
5252 BM Vlijmen
073 - 8510617
06 - 51076377
Terug naar boven