Installatiebedrijf H. Keetels

Het installatievak kent veel specialismen, bij Keetels moet u hierbij denken aan gas en waterinstallaties, riolering, lood- en zinkwerk, sanitair, vervanging, service en onderhoud van CV-installaties. Van een installatiebedrijf verwacht men zekerheid. Zekerheid dat het advies betrouwbaar is, de installatie deskundig wordt uitgevoerd en de nazorg en service gegarandeerd.

Het Installatiebedrijf bestaat al sinds 1995
Ons team bestaande uit 6 vakbekwame monteurs, actueel geschoold, in het bezit van essentiële diploma's en ambitieus in hun werk, garanderen topkwaliteit waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Dienstverlening en kwaliteit zijn bij ons uitgangspunten. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Bij H. Keetels is een afspraak ook echt een afspraak.

Service, kwaliteit en vakmanschap
Een deskundig aangelegde installatie, of dat nu riool, gas, water of sanitair is, het maakt uw leven een stuk plezieriger. De UNETO-VNI installateur beheerst de fijne kneepjes om alles uit uw installatie te halen. Of om energie te besparen. Die vakman die u in huis haalt, kent de laatste technieken. Want op het terrein van installatie, gebeurt nogal wat.
Wij brengen ook zink en koper aan t.b.v. goten, dak- en gevelbekleding.
Wij doen ook EPDM dakbedekking op platte daken. Dit is een rubber dakbedekking met vele voordelen, voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze website.

Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact & Socials

Adresgegevens

Installatiebedrijf  H.Keetels 
Thomas Edisonweg 46
5151 DJ Drunen
0416 - 375026
 
- - - 
Terug naar boven