Diëtistenpraktijk de Langstraat

Voedingsadvies, dieetadvies en leefstijlcoaching | Drunen en Vlijmen

Lekker in uw vel zitten, fit zijn en goed eten bij ziekte & gezondheid!
De diëtist is dé expert op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte en heeft antwoord op al uw voedingsvragen. Een diëtist heeft een 4-jarige HBO-opleiding afgerond en werkt intensief samen met andere zorgverleners. Dieetadvisering wordt vergoed vanuit de basisverzekering, ook zonder verwijzing van de huisarts.

Heeft u zich weleens afgevraagd waarom u na iedere dieetpoging weer dubbel zo hard aankomt? Of waarom u, terwijl u zo uw best doet, de kilo’s maar niet kwijtraakt of misschien steeds vervalt in emotioneel eten? Ook vragen als ‘mag ik koolhydraten gebruiken nu ik diabetes heb?’, ‘welke vetten zijn goed of slecht?’, 'hoe kom ik van mijn opgeblazen gevoel af?’ of 'ik heb geen eetlust maar moet juist aansterken', zijn vragen waar de diëtisten van Diëtistenpraktijk de Langstraat u bij kunnen helpen. Wij begeleiden bij alle voedingsvragen, ook in tijden van ziekte.
Bij Diëtistenpraktijk de Langstraat zijn we van mening dat gezond eten vooral ook lekker én gezellig moet blijven, ook als eten wegens een ziekte juist moeilijk gaat. Wij kijken tijdens de intake samen met u hoe we dat zo goed mogelijk kunnen inpassen in een nieuw voedingspatroon. Geen standaard voedingsadvies of streng dieet, maar een persoonlijk voedingsadvies dat wordt afgestemd op uw wensen en behoeften. Onze enthousiaste diëtisten coachen u hier doorheen!

Ieder mens is anders en heeft daarom een persoonlijk advies nodig. U leert inzicht te krijgen in uw valkuilen en verbeterpunten en waar u op kunt letten. Door middel van persoonlijke begeleiding met aandacht voor uw persoonlijke situatie, begeleiden wij u naar een gezondere leefstijl. Daarnaast coachen en motiveren wij u zodat u ook op de lange termijn het resultaat kan vasthouden. Wij zijn geschoold in het doorbreken van vaste patronen en proberen middels kleine stapjes uw doelen te bereiken.

Kwaliteit, creativiteit, enthousiasme en deskundigheid met vooral veel persoonlijke aandacht staan bij Diëtistenpraktijk de Langstraat hoog in het vaandel! 

Om kwaliteit te garanderen zijn we ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici, lid van de Nerderlandse Vereniging van Diëtisten en aangesloten bij diverse netwerken, zoals o.a. het oncologie-netwerk, het netwerk kinderdiëtisten samen met het JBZ en een maag-lever-darm-netwerk voor mensen met maag/darmproblemen, zoals prikkelbaar darmsyndroom. We hebben contracten met álle zorgverzekeraars. 

Wij zijn u graag van dienst bij een van onze vestigingen in Drunen of Vlijmen en als u hier fysiek niet toe in staat bent, komen we bij u aan huis. Ook begeleiden wij telefonisch en online, door middel van (video)bellen.

Met vriendelijke groet,

Femke van Liere | diëtist

Openingstijden

Consult alleen op afspraak.

Ma : Geopend
Di : Geopend
Wo : Geopend
Do : Geopend
Vr : Geopend
Za : Gesloten
Zo : Gesloten

Locaties

Tinie de Munnikstraat 41
5151 VW  DRUNEN
 
Stationsstraat 1
5151 HA  DRUNEN

Achterstraat 37-F 
5251 CS  VLIJMEN

Stationsstraat 26
5151 HB  DRUNEN
Terug naar boven