De Drie Linden

Herberg De Drie Linden, gelegen in het historisch gehucht Giersbergen, heeft in al die jaren haar karakteristieke sfeer nog niet verloren. Het is dé perfecte locatie om, na een ontspannen boswandeling of intensieve activiteit als mountainbiken, te genieten op het terras of in het cafe van De Drie Linden. Met koffie, thee en iets lekkers erbij, speciale bieren op de tap, fris, een uitgebreide lunch en diner kaart en vriendelijk personeel zit u hier goed, zowel in de winter als in de zomer.
Natuurlijk blijft de speeltuin, waarin al drie generaties kinderen plezier hebben beleefd, open voor onze gasten.
 
Daarnaast wordt Herberg De Drie Linden regelmatig afgehuurd voor besloten feesten. Bedrijfsfeesten, gouden bruiloften, borrels, vergaderingen en bruiloften zijn maar een paar voorbeelden van de vele feesten die hier gehouden worden. De Drie Linden is tevens een van de drie officiële trouwlocaties van Drunen. 
 
Bij De Drie Linden is het elke zondag in november feest. Pullen bier, muziek, gluhwein, braadworsten, vuurkorven en een verwarmd terras tijdens de Beierse Dagen. Ook dit jaar wordt de blokhut weer opgebouwd in de altijd gezellige tiroler sfeer. Bezoek de website voor meer informatie en de artiesten.
 
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website:
www.wijnandvandelft.nl
 
Of bel voor een Afspraak: 0416-373434 om de mogelijkheden te bespreken.
 
Graag tot ziens bij De Drie Linden!
Wijnand & Caroline van Delft

Contact & Socials

Openingstijden

Ma : vanaf 10:00
Di : vanaf 10:00
Wo : vanaf 10:00
Do : vanaf 10:00
Vr : vanaf 10:00
Za : vanaf 10:00
Zo : vanaf 10:00
 

Adresgegevens

Herberg de Drie Linden
Giersbergen 8
5151 RG Drunen
0416 - 372429
 
- - - 
Terug naar boven