Ixxi Haarwerken

Ixxi is sinds jaren gespecialiseerd in haarwerken (pruiken) en haartoevoegingen. We hebben ook speciale apparatuur om de hoofdhuid te kunnen onderzoeken op haar- en huidproblemen.
Inmiddels zijn we de meest gerenommeerde haarwerker uit de regio en staan we hoog aangeschreven bij ziekenhuizen en zorgverleners. We zijn zowel SEMH-erkend als ANKO haarwerkspecialist en hebben contracten bij alle zorgverzekeraars. We beschikken over 2 aparte ruimtes waar we in alle rust naar het probleem kunnen kijken en u een passende oplossing kunnen bieden.
 
Ixxi is één van de slechts 13 aanmeetpunten in Nederland voor de Stichting Haarwensen, die zich inzet voor kinderen die als gevolg van kanker, alopecia of andere haarproblemen kaal zijn of kaal worden. De stichting zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar voor de ouders kosten aan verbonden zijn. De kosten van zo’n haarwerk bedragen ongeveer €2000, =

Naast de haarwerken is Ixxi ook een kapsalon voor jong en oud. We staan voor een persoonlijke coupe die bij je past.
Want een goed geknipt en mooi gekleurd kapsel geeft je een goed gevoel.
Bij het aanbrengen van een kapsel is het belangrijk dat je persoonlijkheid, je gezicht en het type haar goed in balans zijn. Je kapsel moet ook nog gemakkelijk in model te brengen zijn, zodat je iedere ochtend je dag met een goed gevoel begint.
 
Het team van ixxi bezoekt regelmatig shows en volgt cursussen om vooruitstrevend te blijven op het gebied van de nieuwste knip- en kleurtechnieken. Laat u dus inspireren door onze topstylistes, die u graag een goed advies willen geven.
 
Graag verwelkomen wij u als klant in onze salon.

 

Contact & Socials

Openingstijden

Ma : Gesloten
Di : 13.00 - 21.00
Wo : 09.00 - 21.00
Do : 08.30 - 17.30
Vr : 08.30 - 17.30
Za : 08.30 - 13.00
Zo : Gesloten

Adresgegevens

Ixxi - Haarwerken
Grotestraat 138B
5151 BN Drunen
0416 - 380390
 
- - - 
Terug naar boven